kaip jums aplomai MANU CHAO stilius???
ji ner labay rimta, bet craz’ova…
Me too. Kazkaip vertinciau ju muzika kaip nelabai rimta. Cia jau supraskite kaip norite. Tad dazniausiai playliste uzima paskutine vieta.
nebuciau as, jeigu nepasakyciau, jog man shi grupe atejo pirma i galva, kai tik ishgirdau grupe 5’Nizza, o apie pastaruosius galima paskaityti:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/163773.181-=(1481333005
jeigu arciau temos, tai stilius labai Pati grupe irgi arti shirdies, taciau del nezinomu priezaschiu niekuomet nesulaukianti eiles mano playlist’e
…niex jo nebuvo pamirses…tik va sitam psl’uki daugeu kas raso apie pop arba keletas yra apie rock…rep…
…nu bent ash tay st neuzmirsiu…tikray…
patinka … bet kazkaip keista,kad tik dabar ji prisiminet… as kazkaip net pamirses ji buvau (ps jei as neklystu, tai ne grupe, o atlikejes
).
anyway, gera, lengva, vezanti muzikele. is tikruju labai tinka apsiputus
Kiek daineliu esu girdejus, tiek ir patiko shauniai pavaro
[quote]AinM_robke rašė:
jo…jo…
sitas ir liux’ovas!!!..
apie marichuana
[/quote]
Na, ten tiek pat apie marijuaną kaip ir apie: lėktuvus, keliones, rytą, vėją, svajones, jūrą, motociklus, bėgimą, lietų, sugrįžimą, Kolumbiją, kalnus ir naktį…
Yep - labai geras kūrinys
tay liux kad patinka…pasirodo ce visay nemazai kam patinka…
Man visai patinka, su mielu noru klausausi
nepatinka
nu ji siek tiek letoka…bet ir faina…yra siek tiek pakeista ju naujesniame CD…tam kur 29 dainos…
Patinka jų muzikytė . Ypač daina “Clandestino”
.
o tayp neatrodo, kad psichas lygey lygey kopina nuo to atlikejo(manu chao)…man tay gryn…net ir nosis…kazkiek panasi…ir jou tipo psichas ir moka ispanishkai…ir dar kai buvo aqua2, tay jis dainuodavo ta "chinita" dainuska…
man irgi patinka
jo…jo…
sitas ir liux’ovas!!!..
apie marichuana
…tay aiq…aciu uz palaikyma
Girdejau tik viena daina: "me gustas tu" ar kazkaip panashiai vadinasi. Labai liux gabalas
[/quote]
koz aim ve king of bongou beibi aim ve king of bongou isties kvailai jie ten grajina… bet nemanau, kad iskesciau 5 ju dainas is eiles
[/quote]
eyk tu rimtay???
…ash kad ir visa CD…istisay klausyceus…nu tayp ir darau