kaip gydote savo vaikucius?

kaip gydote savo vaikucius?

idomu, kokius vaistus naudojate nuo temp., gerkles, nosies. Maniskei mergytei vis niekaip nenumusame temp. zemiau 38.8. Pas gydytojus buvome, prirase antibiotika, bet kol kas jokio poveikio. Rytoj vel eisime pas juos. Vat idomu ka jus duotate savo vaikams. Maniskei mergytei 1metai 8men.

Duodu tuos vaistus kuriuos paskiriai gydytojai (pediatrai),jei pakyla temperatura kol nueis iki gydytojo (jei tai savaitgalis) duodu Eferalgan sirupa,o kitokia saviveikla neuzsiimineju NekaltasP.S.antibiotiku poveikis pasimato tik 3 para juos geriant.

mums tai padedavo paracetamolio zvakutes, tik sikarta tai jau neveike

Ten tos zvakutes lygtais pagal amziu? Gal jau amziaus neatitinka? Maniskes tai retai serga,o kai tik susiruosiu duoti vaistu nuo temperaruso-ji pati ima ir nukrenta Šypsena

Taip pagal amziu. Tiesa, matuoti temperatura tas pats kur: po pazastimi ar uzpakaliuke?

tepperatura skirtingose vietose skirsis.Pazasty 36,5- 36,9 , o rektaline + 0,4-0,5C prie pazasties T. T “numusti” gali uzdejus slapia maikute ir kojnes pamirkytas i obuoliu acta atskiesta vandeniu(1:3)ir palaikyti apklojus kol isdzius.Nepamirsk kad reikia gerti daug skysciu, be cukraus. Siaip tai reiktu nustatyti priezasti , del ko T pakilo. Kai vaika gydai antibiotikais reiktu duoti (2val. po antibiotiko) “geru bakteriju” probiotiku. Geriausia butu sviezias namie darytas kefyras(pieno grybas,Tibeto grybas).

…jei antibiotikai visai neveikia, tai reiketu pagalvot apie toki “auksini” virusa…kai jis yra organizme, jokie vaistai nepadeda nuo jokiu ligu…ir jokie antibiotikai tada nepadeda…

pagaliau temperatura krito. Bet vyko kaip banga juroje - tai kilo, tai krito. Kai nukrisdavo temperatura, tai mergyte visa saltu prakaitu ispilta budavo, ir sededavo pora valandu viena kaip priklijuota - nei garso, nei judesio. Zodziu, apatiska tapdavo. Veliau vel temperatura pakildavo. Vakar dar karta issikvieciau gydytoja, tai lygtai nustate, kad pulinga angina pasidare. Prirase stipresniu antibiotiku iki pirmadienio. Beda tik, kad mano mazoji nenori visai nei valgyti, nei gerti. Per diena isgeria gal tik 300ml skyscio - tiksliau pieno misinelio.

Kad nevalgo-nera taip blogai.Taip liga greiciau pasitrauks.O va gerti tai reiketu.Geriausia-vandenuko.Bent po gurksneli kad atsigertu vis.

As bijau, kad jei nevalgys, tai skrandukas nuo vaistuku gali “pareiti”…

Idomu kas tai per virusas “auksinis” bijau,kad bakterijas su virusais maisote Juokiasi

As bijau, kad jei nevalgys, tai skrandukas nuo vaistuku gali “pareiti”… Kokiais pieno misiniais maitini? Jei vaikas nevalgo tai nereik pergyventi ir neprievartauti, vaikai gerai jaucia ko reikia organizmui. Pabandyk mazam neduoti valgyti kai jis nori , tai visi kaimynai isgirs “sirena” KandaGeriausia butu kad duotum gerti nesaldintos arbatos ar svieziu sulciu(morku,obuoliu, truputi brokelio), maitinti geriausia butu kefyru.

Maitinu misineliu “Bebi”. geria ji nuo puses metu ir labai Gerai. Sulciu ar arbatos tai kokia 100 ml per diena ismaukia. O isprievartauti ja, kad gertu ar valgytu, tai nera jokiu sansu. Viskas lekia lauk. O kefyras istiesu gerai? Ir kodel?

Vaistajs

nesamone… Vaistais niekas negydo Cha cha . Nusisnekejai…

Geram kefyre l.daug geruju bakteriju, kurios nepaprastai svarbios virskinimui, imunitetui ir storosios zarnos peristaltikai(tustinimuisi). Kefyra zymiai lengviau virskinti negu piena(lieka daugiau energijos pasveikti), nes gerosios bakterijos jau buna atlikusios didziaja dali darbo(sufermentavusios). Karves pienas nera geriausia vaikams, o visi misinukai padaryti jo pagrindu, geriau butu ozkos pienas ar is jo padarytas kefyras.

Cow’s milk is the number one source of allergies in children, and research links consumption of dairy products, including cow’s milk, to colic (stomach cramps), autism, chronic ear infections, insulin-dependent diabetes mellitus (type 1 or “juvenile-onset” diabetes), acne, obesity, flatulence, constipation, mucus, and a variety of other ailments milksucks.com/sickkids.html

O jogurtas? jis , manau, gal net geriau nei kefyras? kefyra tai maniske nelabai megsta, o jogurtas tai dar nieko…

Matyt staphylococcus aureus turėtas omeny. Man tai atrodo, kad svarbu, jog žmogui aišku. Na taip, ne visi studijavo tai, ką studijavai tu. Na taip, susimaišo terminuose. Na tai ir kas…