Kaip geriau padarius
Noriu prisipažinti meilėje,bet nelabai žinau kaip tai padaryti ir kokią vietą pasirinkti,gal jūs ką iš savo patirties?
Gal tiktų Niagaros krioklys…bet ne, triukšmas, gali neišgirsti…
Tada gal Egipto piramidžių papėdėje…laaaabai romantiška…
nesvarbu kur kokioj vietoj svarbu kad tai butu nuosirdu.siekmies tau!
Pabandyk prisipazinti iskart po pasimylejimo - proga tinkama, ir gana maloniai priimama informacija.
Meileje geriausia prisipazinti ant lovos, sofos ir pan., be drabuziu. Reikia nusirengti, atsigulti ir praverus kojas sakyti: mielasis, as tave myliu… ateik…
Jei myli, ateis
Niekada neprisipažink
Taigi,kad man jį ten nugabenti labai brangiai kainuos,o jeigu man atsakys,kad nemyli?Kas padengs išlaidas?
Nebūk durnas,tokiu atveju abejoju,kad jis išviso ką išgirs ir supras
cia kursiniam ar diplominiam prireike?
xika niekada nesakyk
, kad Tu jį
Man sakė,kad po pasimylėjimo visi vyrai miega
atkistas nuogas ispuoseletas uzpakalis - geriausias meiles parodymas
kam tos kalbos…
adidas01 rašė:
xika rašė:
Noriu prisipažinti meilėje,bet nelabai žinau kaip tai padaryti ir kokią vietą pasirinkti,gal jūs ką iš savo patirties?cia kursiniam ar diplominiam prireike?
o kam prisipazint,tegul pats susipranta
Rydas rašė:
atkistas nuogas ispuoseletas uzpakalis - geriausias meiles irodymas
Aš rimtai klausiu,gal sunku?Ypač tokiam kaip tu?
xika rašė:
Noriu prisipažinti meilėje,bet nelabai žinau kaip tai padaryti ir kokią vietą pasirinkti,gal jūs ką iš savo patirties?
Aš geriau paklausysiu - esu žalias
xika rašė:
nu ir kas? rašė:
xika rašė:
Noriu prisipažinti meilėje,bet nelabai žinau kaip tai padaryti ir kokią vietą pasirinkti,gal jūs ką iš savo patirties?Pabandyk prisipazinti iskart po pasimylejimo - proga tinkama, ir gana maloniai priimama informacija.
Man sakė,kad po pasimylėjimo visi vyrai miega
As gi rasiau: is karto po pasimylejimo, o ne po 15 minuciu… Informacija, priimta pries miega, giliai isiraso i pasamone.
xika
daznai gailiuosi zmoniu be fantazijos…
xika rašė:
Otmorozok rašė:
Meileje geriausia prisipazinti ant lovos, sofos ir pan., be drabuziu. Reikia nusirengti, atsigulti ir praverus kojas sakyti: mielasis, as tave myliu… ateik…
Jei myli, ateisNebūk durnas,tokiu atveju abejoju,kad jis išviso ką išgirs ir supras
Meileje svarbiausia - jausti…