Kaip galima perziureti BroodWar replay'jus?

Kaip galima perziureti BroodWar replay’jus?

Na kaip zinote, neseniai baigesi eilinis WCG turniras. Tai norejau paziuret kaip zaidzia profai Nekaltas Cha cha Na WC3 replay’iai nepasileido, nes neturiu Frozen Throne versijos. Na bet ten nors yra toks punktas, pakartojimo perziura. O kaip su BroodWar’u? Niekur neradau tokios funkcijos. O gal cia mano zaidimas kazkoks ne toks? Nekaltas Kadaise turguj nupirktas, rusiska versija (Fargus). Beje, sis broodwaras pasileidzia tik su win95, su kitais windowsais raso kad neidetas kompaktas, nors jis idetas. Tai gal cia kokia senesne versija? Nes pamenu universitete zaidem broodwar’a su win2000. Kadaise bandziau ieskot patchus visokiausius, bet nepadejo. Na esme ne tame, ka daryt su tais *.rep failais?

Aš kaip tik norėjau irgi to pačio paklaust, bet spėju, kad čia nėra žinančių kaip peržiūrėti tuos replėjus. O gal kas nors žino?

Seipas nezinauprogramos nesnekadnebandziau betseip patarciau pasinaudoti google.lt ten turetumet tikrai rasti koreik

tai kad as naudojausi ir google ir blizzard.com ir wcg.com, ten nera informacijos, tik parasyta kad reikia turet ta zaidima, o vat kaip paleist tai ne zodzio… Na teks paieskot gal, o gal ir mesiu tuos replay’jus Cha cha

Repleju saugojimas perziura ideta jei neklystu 1.08 vesijoj. Jei nori perziuret repleju reik turet ta versija su kuria buvo jis sukurtas. Ten kazkur ~8 failiukai ~3 mb - juos perrasai is tos versijos ir gali zieti.

as taip ir galvojau kad mano per sena versija bus, sian ziurejau - 1.04, anahronizmas visiskas Cha cha Net nezinau ar galima ja updatint, bent jau Fargus puslapi nieko gero neradau. Manau ir tie failiukai nepadetu, o parsiusti irasai turbut kokios 1.11 versijos. Vat idomu, internete tu replay’ju tukstancius rast galima, o nei vieno aprasymo gero kaip ir kas. Cia turbut Starcrafteriu didziausia paslaptis Cha cha