kaip atsisakyt

kaip atsisakyt

aš kaip visada prisiimu milijoną darbų vien iš mandagumo. net nežinau, …kažkaip neišeina atsisakyt…viršininko žmona prašo kelnes atlenkt, grupiokas ant kelių maldauja, kad padėčiau darbe komercinius paruošt, kitai grupiokei vokiečių rašinius kelis rašiau per naktį. ir ji aišku gavo geresnį pažymį nei aš. kaip atsisakyti padėti, neįžeidžiant?

labai paprastai!
isdestik visa situacija,kad tu ziauriai uzsikrovus darbais!
jei jie supratingi bus tai neisizeis ir supras!
nes siaip kai uzlips ant galvos tai ir pati nepajusi!

"aš kaip visada prisiimu milijoną darbų vien iš mandagumo"

Va tokia va ir išvada… Esi per daug mandagi

aš visąlaik iš pradžių atsisakau, bet kai pradeda LABAI gražiai prašyti, aš neatsispiriu. tiesiog aš žinau, kad aukoju brangų laiką (aš savo darbų nudirbti visąlaik nespėju), bet nieko negaliu sau padaryt.

As prasau ant keliu atsiklaupes man padeti susitvarkyti su sesija Liežuvis ne siaip tai idomi mintis cia ne mums tau padeti reikia kada nors pirma karta pasakyti ne ir viskas Šypsena

Tikriausiai ei labai geras zmogus.Zinoma pirmiausia turi savo darbus nudirbti ir neleisti tavimi naudotis kitiems.Nepazysto tokiu geru merginu. noreciau susipazinti>

tiesiai sviesiai sakyti - NE Taip

Mandagiai atsisakyk ir tiek ir nebemaldausTaip

negi sunku pasakyti negaliu…Juokiasi

aš negaliu ramiai atsisakyti , jei kam reikia pagalbos. bet tai trukdo man pačiai. aišku aš džiaugiuosi, galėdama padėti.bet…po to pačiai paglbos prisiprašyti yra sunku…ech…gerus darbus greit pamiršta.

yra gi dar tu altruistu ant shios zemeles Apakęs

niekada nepadėdavau tinginiams.

kai suprasi kad tavim naudojasi,tada gal ir ismoksi atsakyti!
pagalvok pati tu sedi per nakti rasai draugiai darba,o ji ka veikia?
ramiausiai miega,nes zino kad tu viska uz ja padarysi!