Kaip atsidaryti saskaita uzsienio banke?

Kaip atsidaryti saskaita uzsienio banke?

Gal kas zinot kaip esant Lietuvoj lengvai atsidaryti saskaita uzsienio banke? Kokios galimybes?

Gali pasidometi pas firmas, kurios teikia ofsoriniu imoniu registravimo paslaugas. Kiek teko susidurti, jos atidarineja ir saskaitas uzsienio bankuose. sekmes!

jo nueik i tas konsultacines imones tai tave nugresh taip, kad nebenoresi jokiu saskaitu! paprasciausia jei nori laikyti uzsieny pinigus tai atsidaryk e-gold ( e-gold.com ) ir po 5 min. turesi savo virtualia saskaita, o jei vis del to nori banke, tai siulau i keleta banku isplatint mailus su klausymais kokiomis salygomis atidarineja ir siek tiek pavargus turesi saskaita uz dyka, o konsultacines imones ima uz saskaitos atidaryma apie 500$!!

nuvaziuoji i uzsieni ir atsidarai Šypsena jei tas uzsienis europa… jokiu problemnu neturesi Šypsena tik ieshkok banko su normalia online bankininkystes sistema.

O gal kas gali iskart rekomenduoti koki banka? Mirkt

Parex bankas (Latvijoje) anksciau teike tokias paslaugas

Gal kvailas klausimas, bet kam gyvenant Lietuvoj reikia banko saskaitos uzsieny (net salis nespecifikuota)?

Jeigu uzsimineji pardavimais uzsienyje, tai ir reikia, nes paprasciau tartis su klientais, o reikia tai anglijoje.

cia gal del to reikia, kad, kiek teko girdeti, prekiaujant ebay Lietuva yra prie nepatikimu valstybiu, todel tam tikra dalis klientu atkristu Mirkt

Esam EU ir vis tiek skaitomes kaip nepatikima salis LiūdnasLietuviam nei Paypal neatidaro…

Jei esi privatus asmuo anglijoje atsidarysi saskaita tik turedama bill`a t.y. gyvenamos vietos patvirtinima viso to kaina vienu ar kitu atveju prasideda nuo 100 svaru ~500Lt…

Labas, jeigu tenkina saskaitos Latvijoje ir Estijoje, tai gali tiesiog uzeiti i bet kuri “Hansabanko” padalini Lietuvoj ir atsidaryti estiska ar latviska saskaita. Easy.