kaip apsipirkti EBAY ?

kaip apsipirkti EBAY ?

ar kas bande uzsisakineti prekes ebay ir pirkes lt?
kaip tai daroma?Nekaltas Na turiu pazystamu us, jei jie nupirktu ir atsiustu, kaip man atsiskaityti su jais? kokios siuntinio garantijos?

jej turi pazystamu sakyk jiem kad eitu i PC shop ir nupirktu ko tau reikia
ir atsiustu bus pigiauw~!

o jej ish e-bay tai gali ir pats pirkt jei preke siunciama ish europos tada jokio mokescio nereikes moket (persiuntimo)

o su pazystamais tai jiems gali pinigu per banka pervest liabai paprasta!

P.S. nu as nesu toks protingas tad UUUUUUUUU svilpia galvoj…
Mirkt

Tcia radau pora panasiu temu, tai kokios ten proceduros?
Paciam uzsiregistrint ir su maestro kortele perwest???
paskui paste laukt?
ar upse?? Jei bus preke daugiau iwertinta kaip 30$ turesiu muita apmoket??? o gal geriau kad drauge imestu i upsa?
Ir dar mazas kl. del kokybes nebijot? nes kartais neTSKIRSI AR FIRMA PARDUODA ar priwet person.Nekaltas

???

ebay pirkt imanoma, bet IT praktishkai neapsimoka. beveik viska, kas siuloma e-bay kompu skyriuj galima rasti tokia pat ar mazesne kaina kur nors kitam eshope. Plius da perkant ish e-bay yra visada rizika, kad ishdurs.

Atsiskaitineti zinoma galima kreditkems (tiesiogiai ar per bidpay ar paypal. tiesa… maestro nemanau kad isiulysit). taip pat galima siusti banko ar asmenini ceki, bet tai labai padidina rizika.

Del prekiu siuntimo i Lietuva cia jau kita kalba Šypsena dauguma nenori siusti i uzsieni (ne amerika). ish tu kurie siuncia i Lietuva nori siusti… dar mazesnis procentas (Lietuva sedi yahoo sudarytame dvideshimtuke valstybiu kurios labiausiai sukciauja E-komercijoj Šypsena

Be to jei esi naujas e-bay zaidejas (neturi teigiamu vertinimu) i tave aplamai ziuri kaip i paskutini sukciu Šypsena

Rizika zinoma yra, bet tam ir yra feedback’ai. Jeigu matai 200 teigiamu atsiliepimu apie pardaveja, galima ir surizikuoti.

Kiekvienu atveju pardavejas raso kokie atsiskaitymo budai ji tenkina. Jei tik PayPal, tada problematiska, nes ta kontora Lietuvos teoriskai neaptarnauja. Siaip atsiskaitant CC, ziurima, kad korteles savininko duomenys (adresas ir t.t. sutaptu su gavejo)

[quote]Del prekiu siuntimo i Lietuva cia jau kita kalba Šypsena dauguma nenori siusti i uzsieni (ne amerika). ish tu kurie siuncia i Lietuva nori siusti… dar mazesnis procentas (Lietuva sedi yahoo sudarytame dvideshimtuke valstybiu kurios labiausiai sukciauja E-komercijoj Šypsena

Be to jei esi naujas e-bay zaidejas (neturi teigiamu vertinimu) i tave aplamai ziuri kaip i paskutini sukciu Šypsena

[/quote]

Kam taip pesimistiskai. Jei raso "shipping worldwide" - atsius ir i LT. I naujus dalyvius be abejo ziuri itariai, bet galima gi parasyt emeila ir patikint, kad rimtai esi nusiteikes pirkti. Bet kokiu atveju tenka su pardaveju kontaktuoti del apmokejimo, siuntimo ir t.t.

nu perki tas prekes kurios turi world wide shiping ir perki butinai per virtualia viza, nes jei pirksi su tikra viza yra tikimybe kad tave apvogs ir paliks ant ledo (man jau taip nutiko Piktas)

Per eBay apsimoka pirkt tik dalykus, kurie yra reti ar padeveti. Tada dazniausiai galima surast geras kainas, o siaip, hardware yra pigiau shoppintis per eShops (pabandykit http://www.pricewatch.com ). O jei jau nori nusipirkt kanors per eBay, tai geriausia, jog tavo tie pazystami nupirktu tau kanors ir sumoketu, o paskui tu su savo pazystamais atsiskaitysi…