kaineles :)

kaineles :slight_smile:

Pilstyklose neperku alaus siaip, bet kadangi netoli manes atsidare sitas, vis praeidamas zvilgteledavau i meniu ir kainas salia. Visada galvodavau, kad ten 1L kainos. Po kiek laiko moudes komentara radau toki “Į Alyną neinu vien iš principo. Man ten nesuprantamai aukštos alaus kainos”. Pasitikslinau - akurat, ten ne 1L, o 0.5L kainos buvo Apakęs As niekaip negaliu suprast jei tarkim normaliam bare kokio budwaiser bokalas kainuoja 6Lt, o pilstykloj irgi praktiskai tiek pat Cha cha

Na jeigu ka, tai ten irgi baras yra Šypsena Tik kaip mano vienas draugas sako- kulturingo stoties bufeto lygio Cha cha Ir budvaizeris 5 lt Šypsena O issinesimui taip-kainos neadekvacios…

kainos kaip kainos .per visokias sventes mokame po 10 -12 lt uz litra.ir zmones perka.geras alus visada buna brangus,o jei nori vandens su laipsniais tai pirk Maximoje.ten pigus alus.pas mus ir taip labai pigus alus .kur kaimyninese salyse rasi alaus nuo 1.20 lt iki 2.80 lt.pigiau euro nera.konkurencija geras dalykas.

beerfun ka tu cia pezi, ten volfgango puslitris isinesimui 6 litus kainuoja

^ va apie ka ir kalba eina… Kaip jau esu rases nesuprantu kas gali pirkti isinesimui alu is pilstyklos normalaus baro kainomis. Kaina turi buti arciau parduotuvines, o ne arciau baro kainos. As kai pamaciau praeidamas volfgangas 6Lt tai galvojau cia litras Šypsena

as kalbu apie mazuosius aludarius.as su malonumu perku Salaus ,Patulo ir kita alu kurio nevisur rasi.

nesutinku,kad Alynas sutapatinamas su stoties bufetu.Bent man,tai labai pradziugino Alynas Vilniuje,salia Ulonu turgaus-mazuju aludariu,bent 5 rusys,grazios taures,puiku uzkanda,nera melynnosiu.mano galva,prasipletes Alynu tinklas Vilniuje(kitur nezinau) yra labai puiku zenklas.

beerfun> prie ko cia tie mazi aludariai ir visa kita. Kiekvienas alus turi SAVO kaina. Kalbama ne apskritai, kad yra brangiu alu, kalbama apie tai, kad X alaus kaina yra didziule lyginant su to paties X alaus kaina kitur. Ne i tema cia kalbi visai… Isivaizduok, kad perki savo megstama X alu uz 5Lt paprastai kokioj nors pilstykloj, o kitoj pilstykloj ji pamatai uz 8Lt. Apie tai kalba eina… Niekas nesako, kad APSKRITAI 6Lt yra daug (kai pradejai vardint, kad yra ir brangesniu Cha cha ). Tie 6lt gali buti netgi super pigu uz tam tikras rusis, kalba visai ne apie tai… Viska sutrumpinus - sakom, kad alynas yra labai brangus palyginus su kitom pilstyklom.

Alus atsigerti turi kainuoti iki 2 Lt Cha chaLabai pamegau “Vilniaus nefiltruota” bet kaina pilstykloj irgi kanda-jau net 4.40 uz litra Užsispyręs