Kai isblesta aistra partneriu gyvenime

Kai isblesta aistra partneriu gyvenime

echo rašė:

Ka tu, Lyga, tada darei?
Issikyrei su juo?

As bandau i ji pazvelgti is naujo - "kitomis akimis" - koks jis tada man patiko, kodel… Ir isimyleti is naujo… Mirkt

Liusina rašė:

Ar ilgai taip tempciau?

Turbut reiks pabandyti?
Juk issiskirti dar visad galesi…
O jei rimtai - kazin ar tau kas nors atsakys i sita klausima…

echo rašė:

Skaudinti vyra yra negerai, bet jeigu jis pakankamai tolerantiskas, tai nera skaudinimas. Tiesiog seimoje atsiranda dar keli zmones - meiluziai, ir visiems nuo to geriau. Aisku, toks sprendimas priimtinas toli grazu ne kiekvienai porai.
Slapta turint meiluzi, buna daugybe visokiu problemu. Lygtai apie jas nezinotum. Cha cha
Negali susitikti kada nori, neturi kur susitikti, reikia meluoti grizus namo ir t.t.

Man vis tiek toks variantas "pora iesko poros" atrodo labai keistas, gal as per daug konservatyvi. Bet as taip nenoreciau. Liusinos nepazistu, gal jai kitaip. Bet man atrodo, kad jos vyras ja myli ir nori butent su ja myletis, o ji irgi noretu jausti aistra butent jam. Tai kas is to, kad jie pasimyles su kitais partneriais? O vienas kitam vis tiek nejaus aistros? Ir gyvens kartu kaip kokiam bendrabutyje? Ar is tikruju issispres problema? Issispres tik tai, kad jie tures su kuo seksu uzsiimti, bet vis tiek nematau cia atsakymo i klausima: ka daryti, kad griztu aistra mylimam zmogui?

Nu čia be erotinės literatūros ir filmų ir dar velniai žino kokių savijaudinimo mechanizmų neapsieisi. Padėtų lengvas flirtas su svetimais, striptizą kokį pasižiūrėk. Manau, ne vyre problema, bet tavo vidinėj būsenoj (čia iš savo varpinės žiūriu, bet manau abiems lytims taikytina).

Manau, nera problema, jei sumazheja mylejimosi dazhnis. Kaip sakoma, geriau kokybe,o ne kiekybe. Tachiau, jei partneris nustoja trakes, o pradeda traukti kiti…Tada jau ishkyla rimta problema. Zhinoma, rutina gali atvesinti, bet mes patys ja ir padarome.
Zhinau kelias poras, kuriems jau po 60-70, o jie dar puikiai sutaria lovoje. Ir tu poru vyrai elgiasi su savo moterimis, kaip su karalienemis - ir palepina, ir i restorana nuveda, ir nauja papuoshala, ar ruba padovanoja. Zhodzhiu, elgiasi taip, lyg dar mergintu jas. Kaip toks vyras gali nustoti traukti? Del tokio vyro ir moteris stengiasi atrodyti grazhiai.
Bet dazhnai pastebiu, kad butent vyrai pirmi pradeda apsileisti - tiek ishore, tiek vidumi. Ateje namo jie vadovaujasi taisykle - mano namai, kaip noriu, tai ir atrodau.

ar tik, turistux, treciaji varianta ne is savo real life papasakoji…labai jau man ta zvejyba uzstrigoCha cha

Rolllis rašė:

Manau,kad del visko kaltos moterys.Jos po keleto vedybinio gyvenimo metu atsipalaiduoja (mazdau jis jau mano nuosavybe ir niekur nepradings),leidzia sau elgtis bet kaip. Daznai pateisindamos savo elgesi:- vaikus jam pagimdziau,dar dirbu ir t.t.

nesamone kaltinti vien tik moteris. santuokoje gyvena du zmones… tai kodel del visko kaltos moterys??? nori pasakyti, kad vyru elgesys nesikeicia vedus? lygiai ta pati galima pasakyti ir apie vyrus Vyrai - susituokiau, zmona yra, gimine pratesiau… galiu daryti dabar ka noriu… vis tiek grisiu namo, valgyti bus padaryta, telikas veiks… ir t.t.

o jeigu ishmoksti gyventi su isblesusia aistra? ar cia jau labai blogai?

kompanija nedideli,bet sauni…svarbu kokybe,

Blogas snipas vieno niko neatspejo Juokiasi

Malonu susipazinti Labas

A cia tu snipe fotkinai gal? Apakęs Cha cha

kiek tas “tuoj” truks ???

Tuoj nutrinsiu, luktelk Juokiasi

vau, kokia idomi nuotrauka, kaip dailininko nutapyta Cha cha fon_Rokai, jei gali, nutrink mane Mirkt

Va, sauni Co, gaila Liūdnas, kad vis dar ne Lietuvoj esu. Butinai sudalyvausiu. Snipe, as ju nepazystu visu, klausk kitu Liežuvis