As klausau Sean Paula jis ciki bachuriukas as ji dievinu=)
HIM
HIM - the best!!!
HIM mano pati mylimiausia grupe!
FOJE
tai žinoma … su Depeche Mode galima sakyt ir gimiau Ir iki šiol ji viena mano mėgstamiausių grupių … vėliau užsikabliavau už Placebo…
tikiuosi nevartoji narkotiku …
o man patinka jos nikas …linkejimai nuo Harkos …
ma_tazzo rašė:
Na man tiesiog idomu pasidare,ar as vienas toks "ligonis"As nuo gimimo klausau Depeche Mode ir dar iki dabar negaliu issiklausyti Man si grupe daug reiskia,gyvenimo budas susijes su ja…
O ar Jus turite tokia,kurios neisduodate ilga laika,ir galite pasakyti - "As Esu Fanas"
liube ir ddt
tai gyvenimo ritmas
Taip, taip - DEPECHE MODE - nuo 16 metų. Prieš tai ALPHAVILLE l. patiko, patinka ir dabar, ULTRAVOX, KINO, kai išgirdau, irgi įsimylėjau.
O D.Gahaną (Depeche Mode vokalistą) visada stengiausi mėgdžioti… Kaip ir jų apsirengimo stilių, beje…
Ma tazzo>>> gi žinai, kad ne vienas toks ligonis esi…
cranberries
cranberries diewishka muzika daro p.s. sepultura irgi !
tikriausiai taj butu ATB
HIM
Nu pat kudikystes dienu mane lygi The Doors skambesiai.
Dar kai tetis per patefona visu garsu uzleisdavo kontrabandiniu budu gautu doorsu ploksteliu,pajauciau kazkoki cinkeli siems vyrukams…ir taip iki siol.
David Bowie, Police/Sting. The The, Kashmir, Rage against the machine, Suicidal Tendencies, Deftones. & more…
Shiuo metu neturiu megstamiausios grupes. Klausau daug ir nieko ishskirti negaliu. Apskritai mane valdo muzika, o ne tam tikras band’as, ikvepimo ieshkau dainu tekstuose, o melodijos visada veikia nuotaika
ash taj nuo sios vasaros vis dar baldzielinu nuo REAMONN’u… ummmm;]~
vilka_vagilka rašė:
Metallica!!!
Tai mano gyvenimo budas.
Metallica tai nesena grupe,nesiskaito
poison_girl rašė:
as tai myliu HIM
Nu cia tai visai naujokai.