ka sakote pakele tlf rageli?

sEIP VISA LAIKA SAKAU “KLAUSAU” bet viena karta su drauge sumanem atsiliepiant sakyt " pas mane saldytuve gyvena pingvinai" labai smagu kai zmones susimeto… bet seip kai pagalvoji jei man taip, tai… nemaloni situacija Ne

Cha cha na jej matau kas skambina taj sakau “labas”,“klausau” ar “nu” Liežuvis

ash taj dazhniausiaj jei susivokiu taj sakau - aliomaliooooo

ka ash wisada sakaw

tioo tej ydomiaj Taip

pakeliu rageli, palaukiu kelias sekundes ir pir sakau: pypt…pypt…pypt tas kas skambina mano kad nesujungia Šypsena

jei kai man paskambija ir atsiliepia klausau, tai ash sakau: tupk, kai vel sako klausau, sakau sesk Šypsena

as tai atsiliepiu normaliai bet kai pats skambinu tai kartais sakau ka nors: laba diena cia is pirmojo policijos komisariato… arba is ligonines/morgo/mokesciu inspekcijos ir t.t. Cha cha

sakau : GIRDZIU INTYMIAI

Nu ash tai sakau arbe : ligonine, akusherinis ir tt. Nuo nuotaikos ir priklauso!

kas tu ???

Flirtas"pazhinciu tarnyba klauso"

sakau NUUUUU !!!

jei man sako klausau, tai as atsakau klausyk toliau ;] pati dazniausiai sakau lio

Dazniausiai sakau “klausau” na dar kartais “nu” “taip” Cha cha

atsiliepiu kaip ir priklauso Techasasplius-Aurelija klauso. Šypsenao jei ne darbe tai-kriu kriu Kiaulė

normaliom salygom taj “klausau”, bet buna ir “kalbekite ir busit ishklausytas” arba toks vokishkas, supersuminkshtinta “l” rajde Hallo Cha cha

Grabu dirbtuve klauso Cha cha

As tai sakau: -Miesto morgas(lavonine).

ash sakaw: -ko ??? Cha cha

klausau, o jei mb taj “kriminaline policija” arba seip kajp =]