Kategoriškai tik KLAUSAU arba SVEIKI…
Sakau: Kalbekite
Nu as kai pakeliu ragely paskutiniu metu ypratau sakyti : Moletu valciu nuoma, triviete keturviete?baidare ar valty!!!??? o mano draugas sako: laba diena Vilkaviskio plombyro fabrikas priemimo-pardavimo skyrius! tai va tep vat nu kas paprikolins jei ne pac
ALO… SALUT…
O reiktu nuo Alio visa Dragonstea Din Tei sudainuot
As tai sakau “VSAT prie LR VRM VR FS” , tai skambina ir skambina , uz… nerealiai
aš tai visada sakau:ką pasakysi?
na ash taj sakaw klawsaw arba aliooooooooooo
tiesiog KLAUSAu!
sakau: “Kada paskutini karta gerei alaus?” o siaip sakau klausau, viena karta nutiko toks ivykis, kazhkam paskambinau bet surinkau ne ta numeri, tai tas zhmogus sako: -klausau. as sakau: klausyk toliau , ir padejau rageli, po keliu dienu jis man skambina, as sakau, klausau, jis sako : klausyk toliau
jei draugai, tai “krokodil Gena u telefona” o siaip Olio!
As taj visada sakau:klausau
as tai dazniausiai sakau klausau, bet labai megstu atsiliepus sakyti kokias nesamones… siaip panervuoti zmogelius, pvz.: morgas, arba Kauno klinikos…uztat nikeaip negaliu priprast pire geriausio draugi atsiliepimo “mandagumo” - " KO NORI?!"…
Klausaw,alio,taip…Ir t.t.
Kai skambina draugai pakelusi sakau: “Zdaroooooooooooooofff!!!” arba “Waaaaazzzzzaaaaaaaa” O jei suauge zmones tai sakau: “Klausau”
Kulturos tau reiktu ismokt
Wiena kart atsiliepes pasakiau “kas ten”