suskamba mobiliakas ir : alo…alo ble!
alio…nu…klausau…
Ziurint kas skambina…dazniausiai sakau klausau, arba alio…o jei kokia padruske skambina taj kartajs pajuokaujam=)
o man niekas neskambina DDDDDDDDDDDDDDDDD
ziurint i koki tel. skambina jei i vietini, tai klausau, o jei i mobilu tai ziurint kas… jei kokia mama tai: “nius, kas daba atsitiko?” jei drauge: “umhu, vaida idemiai klauso” o jei siaip kokia mociute: “klausauuuuuu…” siaip megstu panervinti zmones ir ilgai nekelti ragelio vat… o mano tevelis, tai visada sumasto, kaip naujai atsiliepti… vakarais visada paskambina mama is darbo tai jis atsiliepia - “stomatologinis” (mano mama ten dirba). siaip tai visko galima is jo isgirsti… ir “ginekologinis” ir “ligonines priimamasis” ir “karsti vyrukai telefonu klauso” bet man patinka, kai zmones isgirde vietoj “alio” ka nors panasaus labai pasimeta
Sakau: “Smolnis” arba “betono mazgas”
dazniausiaj sakau,: Tajp,klawsau JOosu…
daznaisuaii alio,o “kartais” ir “klausau” …i mobilu…tai iskart “labas” jei matau kas skambina
KLAUSAU
as
ko reikia nx?
zdarova karova…arba klausau.
as visada sakau: “Klausau” arba “Idemiai”
Sakau klausau, o kaip zinau, kas skambina draugas tai sakau…
kai tik kai i mobilu skambina atsiliepiu,tai jei ten kas is vyresniu skambina sakau klausau,o jei draugai,tai tik nu arba niu o jei tevai,tai nu ko? mane tai juokas ima,kai treneriux mano kai jam skambina nezinomas numeris,tai taip garsiai uzrekia PRONTO!! o poto taip jau normaliai kalbet pradeda arba uzrekia pronto,kelias sekundes kazka uzsienietiskai pamala ivairiausiom kalbom ir tada jau normaliai kalba
chiulpk ***.y ka sakaj
siap tai dazniausia sakau “klausau” o jei jau prikolinu tai “inspektorius pelenas klauso”
o ash galwojau tu mterishkos lyties atstove
siap tai ir esu moteriskos…bet inspektore pelene ne taip graziai skamba
taj machiau kad tu moterishkos lyties… bet ash tik pasitikslinau,… inspektoriau pelene