Tevams tai 'ka pasakysi" Kitiems dazhniausiai “klausau”
klausau, laba, nu, aga, alo… O jei norit pasilinxmint tai sakykkit veiki, Jus paskambinote…(savo varda paskai), jei norite su manimi kalbeti speuskite vieneta, o jei jums gaila pinigu pokalbiui su manimi PADEKITE RAGELI!
as tai sakau alio
ziurint kas skambina, taip ir atsiliepi mane sesuo pravadino “big mama” tai ir atsiliepiu: BIG MAMA ON AIR jei draugai zinantys mano nika, tai ZALTE ON AIR, o jei siaip draugai ar pazystami: KLAUSAU
Em… dazniausiai tai sakau : klausau Alio nu Idemiai klausome… ir tiek…
“pronto” “ali” “nius” “klausome jūsų” arba tiesiog “klausau”
klausau reiks pabandyt lukiskiu kalejimas
“Alio” arba “Klausau”
sakaw: ezis ezis ezis ezis ))
shiajp dazhniausiaj sakau “klausau” arba “ydemiaj”
as sakau “klausau” arba “nu” arba “idemiai klausau”
panevezio pienas,klausom
Mano kolega kai paskambinu dažnai atsiliepia “Kamajų girininkija - vyriausias eigulys klauso”
Priklauso nuo to, kas skambina… Kartais tiesiog NIU? Kartais ALO BLE, kartais YELLO, arba YO! O kai nzn kas skambina, tai KLAUSAU
Nu jau kai atsiliepiu tei sakau-klausau arba alio
niu nedarau ash tokiu bajku nors pas mane dar ir telefono numeri rodo
As taj sakau klausau nors gal ir idomu butu pabandyt idomiau aciliept
As taj sakau klausau nors gal ir idomu butu pabandyt idomiau aciliept
aj, visaip buna, kartais tyliu, idomu, kai kitas pasimeta ir pradeda: ar girdi mane ir t.t., bet cia tik kai geri draugai skambija, o siaip, dazniausiai klausau, bet paciai juokinga, kai atsako: ko klausai? kartais atsiliepiu aaaalio, taip
klausau ir tiek… turiu klasioke tokia linksma mergyte, tai jinai mazdaug pakelia raga ir sako: “ginekologiniu kedziu remontas” pz rimta