ka sakote pakele tlf rageli?

Tevams tai 'ka pasakysi" Kitiems dazhniausiai “klausau” Laimingas

klausau, laba, nu, aga, alo… O jei norit pasilinxmint tai sakykkit Kietasveiki, Jus paskambinote…(savo varda paskai), jei norite su manimi kalbeti speuskite vieneta, o jei jums gaila pinigu pokalbiui su manimi PADEKITE RAGELI! Juokiasi

as tai sakau alio Telefonas Šypsena

ziurint kas skambina, taip ir atsiliepi Šypsena mane sesuo pravadino “big mama” tai ir atsiliepiu: BIG MAMA ON AIR Šypsena jei draugai zinantys mano nika, tai ZALTE ON AIR, o jei siaip draugai ar pazystami: KLAUSAU Šypsena

Em… Drovusdazniausiai tai sakau : Žvaigždėklausau ŽvaigždėAlio Žvaigždėnu ŽvaigždėIdemiai klausome… ir tiek… Laimingas Labas

Telefonas “pronto” Telefonas “ali” Telefonas “nius” Telefonas “klausome jūsų” Telefonas arba tiesiog “klausau”

klausau Šypsenareiks pabandyt lukiskiu kalejimas Cha cha

Telefonas “Alio” arba Telefonas “Klausau”

sakaw: ezis ezis ezis ezis Šypsena))

shiajp dazhniausiaj sakau “klausau” arba “ydemiaj” Šypsena

as sakau “klausau” arba “nu” arba “idemiai klausau” Liežuvis

panevezio pienas,klausom Juokiasi

Mano kolega kai paskambinu dažnai atsiliepia “Kamajų girininkija - vyriausias eigulys klauso” Šypsena

Priklauso nuo to, kas skambina… Kartais tiesiog NIU? Kartais ALO BLE, kartais YELLO, arba YO! O kai nzn kas skambina, tai KLAUSAU Laimingas

Nu jau kai atsiliepiu tei sakau-klausau arba alio Laimingas

niu nedarau ash tokiu bajku Nenors pas mane dar ir telefono numeri rodo Cha cha

As taj sakau klausau Šypsenanors gal ir idomu butu pabandyt idomiau aciliept Šypsena

As taj sakau klausau Šypsenanors gal ir idomu butu pabandyt idomiau aciliept Šypsena

aj, visaip buna, kartais tyliu, idomu, kai kitas pasimeta ir pradeda: ar girdi mane ir t.t., bet cia tik kai geri draugai skambija, o siaip, dazniausiai klausau, bet paciai juokinga, kai atsako: ko klausai? Juokiasi kartais atsiliepiu aaaalio, taip Šypsena

klausau ir tiek… turiu klasioke tokia linksma mergyte, tai jinai mazdaug pakelia raga ir sako: “ginekologiniu kedziu remontas” pz rimta Juokiasi