Help! Niekaip negaliu suprasti vieno bendradarbio elgesio.
Esame beveik to paties amziaus, baige ta pati u-ta. Susipazinau su juo atvykusi dibti i nauja kolektyva.
Po pirmojo susitikimo sis savo masina pavezejo mane iki namu, siltai pasikalbejome. Taciau bunant darbe jis pastebimai manes vengia! Jau net kiti tai pastebejo! Kartais net nepasisveikina, "nepastebi" manes ir daug mieliau bendrauja su pagyvenusiomis moterimis.
Matydama tai stengiuosi ir as nekristi jam i akis… taciau tai pirmas kartas, kai susiduriu su tokiu elgesiu ir niekaip nesuprantu, kur cia suo pakastas… Juo labiau, kad kai musu niekas nestebi, visai maloniai bendraujame.
ka galetu reiksti tox jo elgesys?
O gi labai paprastai, jis visai neturi jokio noro turet kazhka bendro su tavim, o vat to shaknys gali buti labai yvairios: zhmona, kolegu spaudimas, umi silpnaprotyste ir dar velniai zhino kas…
Yra toks zmoiniu tipas kurie labai puikiai atskiria darba nuo asmeniniu dalyku, taigi isvada:
Tu jam labai labai patinki ir gal jam kokios mintys rezgasi galvyteje tavo atzvilgiu !
Ir aisku priezasciu tokiu atveju gali prisigalvoti N
O kitas variantas, gal jis taves gedijasi ?
Po pirmojo susitikimo sis savo masina pavezejo mane iki namu, siltai pasikalbejome…gal kazka dar praleidaina jau as tai nevaziuociau pirma kart su (beveik) nepazystama moterim iki namuna gal
Na tai labai paprasta, yspaudi y kampa, sharatukus paimi y delna, stipriai suspaudi ir mandagiai paklausi, kodel jis taip elgiasi. Nemanau, kad tokia atvirumo akimirka jis sugebetu ishsisukineti ir meluoti…
kartais persimetame ilgais zvilgsniais, taciau vakar sis net bijojo manes kazko paklausti! beje, koleges lyg ir bando mus "supirsti"- ar gali buti, kad jis bijo apkalbu?
Na as tai asmeniskai siulyciau paciai daugiau demesio parodyti. Juk tau nera ko prarasti. Jeigu jis yra savim pasitikintis, tai tikrai tau pasakys kaip yra is tikro. as netikiu kad jis gali taip nepastoviai elgtis. Na arba jis nenori taip elgtis darbe. Gal jam taip neleidzia isipareigojimai. Jis ir taves kazko tikisi bet tik ne santykiu darbe.
Vienaip ar kitaip apie visa tai galima pasisneketi. Tam taip sakant turim burneles
kazkaip nepatogu klausti- "kodel tu mane ignoruoji?" dar pagalvos, kad kazko is jo tikiuosi. Taciau kai viena diena specialiai visiskai nekreipiau demesio i jo buvima, kita ryta sis bent pasisveikino
O koks tau skirtumas, kad jis tave ignoruoja ? Gyveni ir gyvenk, nebent tu nori jo demesio . Tada taip ir rashyk … bent jau teisingiau kiti supras situacija.
man tiesiog keista! Masinoje sis uzsimine, kad jam nuobodu bendrauti su pagyvenusiomis moterimis, o dabar elgiasi atvirksciai! As tik noriu ji suprasti Bet koks demesys geriau negu ignoravimas- as tiesiog nepatogiai jauciuosi kai jis taip elgiasi
Nori ishduosiu paslapti ? Gyvenime labai daug keistu dalyku ir jeigu tu bandysi visus suprasti, greitai nuprotesi O del frazes "Bet koks demesys geriau negu ignoravimas", tai nepyk, bet tik moterishka logika gali ishduoti toki perliuka Ishmok nekreipti demesio i zhmones, kurie tau nieko nereishkia, … nes tada liks daugiau laiko, noro ir jegu zhmonems, kurie tau yra tikrai svarbus …