Ka lietuvos rinktine parodys euro cempe swedijoj?

Ka lietuvos rinktine parodys euro cempe swedijoj?

Kaip manot? Turetu buti visi geriausi lietuvos zaidejai. Ilgauskas issigyde koju traumas jeigu vel neperluz zukauskas sekmingai losia ruskyne einikis tikesim gerai los zalgiri ir bus kvieciams i rinktine. Manau sunkiujiu krastu turetu pavydeti bet kuri rinktine songaila ir praskevicius vieni universaliausiu zaideju europoj. Bet visgi centro pozicija atrodo silpnokai jeigu nebus ilgausko kas gana tiketina klubas gali nerizikuoti. Izaidejai jasikevicius dar labiau patobulejes po sekmingu sezonu barsoj maskoliunas kaip visad. Jeigu rinktinej priedo zais masiulis paragaves legionieriaus duonos. IR kas yra geriausia rinktines lyderiai srombergas timinskas sisikauskas zais lietuvoje. Manau macijauskas turetu suvaidinti gana rysku vaidmeni rinktinej jau laikas. mano nuomone i rinktines stovykla reiketu pakviesi geriuasius NCAA lietuvius zavacka petraviciu, lietuvius zaidziancius eurolygoje giedraiti ir adomaiti. Be to svedijoje klimatas kaip lietuvoje, ji netoli dayg sirgaliu palaikys komanda. Juk visi supranta kad pralaimejimas zirgagalviams buvo tik fuxas, matet ji uzmerktom akim pataike. Tai ka manot kokio musu perspektyvos, jeigu nepateksim i penketa sudie olimpiada sudie bronza ar sidabre. Nes amerikieciai tokia rinktine atsius kad mazai nepasirodys.(dziaugiuos kad jugai eliminavo jankius, galima sakyti jie jau cempionai, o jav tos pacioos klaidos tris kartus nedarys) Kokios musu perspektyvos?

hmmm butu idomu pazhiureti kokias ju rungtynes Aš nekaltas

Manau lietuviai turi nemazai sansu,bet…

You are good, I’m the BEST ®

Nu jie gali ir padarys savo iskovos medali(gal),o sirgaliu nemanai kad bus kaip aname cempe visdelto mus stipriai nuvyle

Lietuviai be kasio negali gyvent. O be to jeigu nepatexsim i penketuka kita vasara vel busim be kasio.

Sorry uz kvaila klausima, bet kada Europos cempionatas? Dabar uz atlanto sedziu tai atsilikes nuo Lietuvos krepsinio.
Dekui

EC vyxta kiekvienais neporiniais metais

Manau nieko gero nelaimesim, paziurejus i ispanus, jugus, vikiecius Liūdna

Nu EC vyks 2003 vasara.O beje ka tu matai pas tuos jugus vokiecius ispanus.Turi po viena dvi zvaigzdes ir viskas,o mes turim visa komanda.