Ka daryti del kompo strigimo?

Ka daryti del kompo strigimo?

Ka daryti? As, kad ir kokius windows isirasau, man kompas stringa zaidziant zaidus klausant muzikos ir net kartais narsant ineternete.
Pas mane:
AMD Athlon™ procesor, MMX, 3Dnow,~1,2Ghz
Pagrindine Plokste K7VTA3
Memory 256MB DDR RAM
DirectX 9,0
Nvidia GEFORCE 2 mx/mx 400
ac97 audio
hdd WD20GB

Va kame esme kompas tyliai graziai dirba taciau pvz perjungi kita daina ir jau ziuri tavo pele jau nebejuda kompas smiges. Kas cia galetu buti?

Pas mane kompas panashusbet nestringa bet tu pabandyk pakeisti spalvu sk ish 32bitu i 16 bitu nes kiek zhinau tavo vaizdo plokshte 32bitus nelabai vezha…

Liūdnas Katik bandziau su 16bit nespejau counter uzkrauti jau kompas smigo Liūdnas Ir, kad ir kokius windows rasyciau man kompas smigineja del ko taip galetu buti?

buna procas perkaista, pasitikrink.
būna RAM defektai, testuok RAM http://www.bootdisk.com/utility.htm Docmem 2.0

Gali buti del perkaitimo lizdai pasilyde, ar kokia vaizdo plokste, man panasiai buvo kazkada irgi is niekur nieko paimdavo, pastrikdavo, nors kompas ir beveik neapkrautas budavo.

DESPERADO o, tai ka tu darei , kai tau taip buvo?

nu chia grynai kaskas is geleziuku pjaunas arba cpuy kaista
patikrink ar cooleris nenuslydes, ar vidiaske ramai motule gerai dirba
padirbek Cha cha

O iki DirectX 9 instaliavimo ar buvo tokios problemos?

Didziausia tikimybe kad tai RAM’o bedos. Beje, jei su blogu RAM’u suinstaliuota OS, gali reiketi ir ja perinstaliuoti is naujo, nes isimeta klaidos ir tada stringa net su geru RAM’u Labas

Didžiausia problema - ECS K7VTA3 mama, ypač su KT266 mikroshema (v.1x) - bėdos buvo analogiškos. Greičiausiai nesusiderina videoplokštė su pagrindine plokšte, nes pakeitus video plokštę stabilumas padidėjo (dabar įdėjau kažkokio gamintojo su Radeon čipu), bet dar galutinai nepratestavau. Jokios kitos manipuliacijos nepadeda (bios atnaujinimas, atminties pakeitimas, OS pakeitimas (beje, esu pastebėjęs, jog šiuo atveju Win Me stabiliau veikia nei Win 98 SE, o geriausiai yra W2k arba XP). Jei nenori vargti - pirk kitą motiną arba eksperimentuok su video.

Vienam panashiam PC ant proco buvo prishikta labai daug termo pastos, tai irgi striginedavo geimai, kibdavo PC ir pan. Ishvaliau proca ir shiektiek pastos padejau, daba chiki.

paziurek gal ir pas tave taip!!!

Ai nuvezem kompa ten kur pirkom pas kompiterastus tai tie jau antra diena neranda strigimo priezasties. Nu bl gal rytoj jau gales qaaz pasiimti savo kompa.