K800i BestPic™ 2nuotrauka
tiksliau cia keturi zaibai pagauti
kamuolinio nepagavai?
grozis
kazi kiek tokiam zaibe megavatu
cia jau butu kokiu milijonas gigavatu…
labai jau nenatūrali nuotrauka ypač kur ta horizontali juosta kur žaibas išlenda. Ir kažkodėl dar naudota Nero Photo Snap Ir per šviesi biški fotkė kaip pusei pirmos nakties Toks įspūdis kad nufotkinta ir žaibas priklijuotas Sorry bet mano tokia nuomonė Tuo labiau kad mobiliu fotkinta Žaibas turėjo šviest bent sekundę kad spėtum pagaut
siajp puse pirmos nakties ji redaguota tai blt ar turejes tu ta k800?
siajp kad ir nufotkini, zaibo atspindys dar lieka ant matricos , o jei tas k800 dar su fotiko kamera tai isvis zaiba pagaut vieni juokai
tu pabandyk su padoriu paprastu fotiku pagaut - nemanau kad pagausi, o čia su mobiliu … nu man nesitiki ir tiek… gi rašiau kad tai tik mano nuomonė
bet vistiek nervas ima o tu ta k800 bent turejai rankose? todel ir pavadinima parasiau K800i BestPic™
ne BestPic bet turėjęs tiek to… tiesiog pagal paskutinį įrašą reikia suprast kad jis už skaitmeninį fotiką ~1000Lt vertės geresnis
CRONUS, as vat su veidrodiniu fotkinau kai zaibavo, aptikek kai zaibuoja viskas kaip diena, jei reikia galiu foto atsiust
cia tokia bestpic funkcija, kur iskart 9 kadrus padaro. visko gali but
cronus, telefonas vaizda “issaugo” per akimirka siaip, tik ne is karto pradeda saugot ir ne is karto issaugota vaizda parodo vartotojui. Kas cia tokio stebuklingo?
Cronus,tai tu padaryk geresne nuotrauka su mobiliaku ir idek visiems parodyk laukiu nesulaukiu tavo nuotraukos
Borato tai tada tikiu jei 9 kadrai per sek Minep aš apie tai ir šnekėjau kad ne iš karto, todėl ir reikia spėt pagaut moderna iš viso matau nesupratai ką rašiau
grozis
cronus, deje ne, ten beveik is karto padaro juos. ir tik kaip zaibas sublyksi, po kokios puse sekundes nuspaudi kad nufotkintu ir zaibas vistiek kazkaip uzsifiksuoja nuotraukose manyciau kad matricoje ne is karto dingsta tas atwaizdas