K800i BestPic™ 2nuotrauka

K800i BestPic™ 2nuotrauka

tiksliau cia keturi zaibai pagauti Vau!

kamuolinio nepagavai? Cha cha

grozis Cha cha

Vau!

kazi kiek tokiam zaibe megavatu Šypsena

cia jau butu kokiu milijonas gigavatu… Apsvaigęs

labai jau nenatūrali nuotrauka Nekaltas ypač kur ta horizontali juosta kur žaibas išlenda. Ir kažkodėl dar naudota Nero Photo Snap Ir per šviesi biški fotkė kaip pusei pirmos nakties NekaltasToks įspūdis kad nufotkinta ir žaibas priklijuotas Cha chaSorry bet mano tokia nuomonė Šypsena Tuo labiau kad mobiliu fotkinta Liežuvis Žaibas turėjo šviest bent sekundę kad spėtum pagaut Nekaltas

siajp puse pirmos nakties ji redaguota Piktas tai blt ar turejes tu ta k800? Piktas

siajp kad ir nufotkini, zaibo atspindys dar lieka ant matricos Kvankt?, o jei tas k800 dar su fotiko kamera tai isvis zaiba pagaut vieni juokai

tu pabandyk su padoriu paprastu fotiku pagaut - nemanau kad pagausi, o čia su mobiliu … Nekaltas nu man nesitiki ir tiek… gi rašiau kad tai tik mano nuomonė

bet vistiek nervas ima Kanda o tu ta k800 bent turejai rankose? todel ir pavadinima parasiau K800i BestPic™

ne BestPic bet turėjęs tiek to… tiesiog pagal paskutinį įrašą reikia suprast kad jis už skaitmeninį fotiką ~1000Lt vertės geresnis Nekaltas

CRONUS, as vat su veidrodiniu fotkinau kai zaibavo, aptikek kai zaibuoja viskas kaip diena, jei reikia galiu foto atsiust Mirkt

cia tokia bestpic funkcija, kur iskart 9 kadrus padaro. visko gali but Nekaltas Cha cha

cronus, telefonas vaizda “issaugo” per akimirka siaip, tik ne is karto pradeda saugot ir ne is karto issaugota vaizda parodo vartotojui. Kas cia tokio stebuklingo? Kvankt?

Cronus,tai tu padaryk geresne nuotrauka su mobiliaku ir idek visiems parodyk Kietas laukiu nesulaukiu tavo nuotraukos Kietas

Borato tai tada tikiu jei 9 kadrai per sek MirktMinep aš apie tai ir šnekėjau kad ne iš karto, todėl ir reikia spėt pagaut Liežuvismoderna iš viso matau nesupratai ką rašiau Šypsena

grozis Vau!

cronus, deje ne, ten beveik is karto padaro juos. ir tik kaip zaibas sublyksi, po kokios puse sekundes nuspaudi kad nufotkintu ir zaibas vistiek kazkaip uzsifiksuoja nuotraukose Nekaltas manyciau kad matricoje ne is karto dingsta tas atwaizdas