K&N C.A.I. Typhoon Intake System

K&N C.A.I. Typhoon Intake System

Ruosiuosi pirkt SUBJ:
http://knfilters.com/images/typhoon/69-6501TS.jpg
http://knfilters.com/typhoon/69-6501.pdf
Viska jau zinau apie ji, tik liko vienas klausimukas… eiti i MODERNA ir pirkt? Daugiau jokiu variantu pas mus Vilniuje neegzistuoja???

Ka darytumet jus? Kietas

Nu nebent, arba dar gali per interneta bandyti pirkti.

BTW atsiminu kad neseniai kazkas labai pasakojo apie Modernos "nuolaidu politika" ir pan… Buvau as pas juos jau ne karta, pirkau kai ka… na ir tiesa pasakius nepastebejau! Šypsena Siaip visiskai nenustebau, iliuziju jokiu nebuvo, bet as nepastebejau didelio noro padaryti nuolaida ir parduoti gera preke. Šypsena
… aaa, tai va, jie nori 400$. Nezinau, gal kaip uz gera daikta ir galima butu sumoketi bet jie kazkaip mane nesuinteresavo… Šypsena
AUTOStilius neprekiauja K&N filtrais, ar tik Green?

Atrodo tai graziai
O kokiu tiksliu tu ji nori detis, kad arkliu dadet?

Na cia daiktas ne is tu kurie tik atrodo graziai! Šypsena Noriu istatyti sportini oro filtra, o del to kad esu maximalistas Šypsena , norisi geriausio. Jeigu trupmai aiskinti tai CAI = Cold Air Intake eina po kapotu ir paima salta ora is po masinos (vienu zodziu apie tai galima daug pasiskaityti) Del "arkliu"… Šypsena Siaip man ju ir taip uztenka, bet manau kazkiek HP prides vistiek + manau varikliui tikrai pravers geras Intake’as (ypac and dideliu RPM)

Kai as ieskojau sau Cold Air Intake System(vis dar tebeieskau) tai man dar daugiau priskaiciavo, kadangi as norejau Green Filter Twister sistemos.

C.A.I. sistema AG tikrai prideda tik butinai reikia korpuso kad nuo karscio apsaugot.

Mintis teisinga, bet nejau k&n CAI susidejes dar turi papildomai galvoti, kaip ja apsaugoti nuo variklio karscio? Šypsena Gal tai jau apgalvota?

Man atrodo kad Typhoon’e butent nera korpuso, nors as negarantuotas. K&N FIPK ir AirCharger tai buna jau su korpusais komplekte.

Daugiau info http://www.knfilters.com/kits.htm

IMO, tas skydas(ar korpusas) CAI’ui nereikalingas! chia tik tiem kitiem, kur vietoj stock’inio filto statosi. Nes tada filtras gali itraukti ora, ikaitusi nuo variklio. Tam tas skydas ir reikalingas! o CAI principas tas, kad ‘nutiesi’ oro padavima zhemyn, kur oras shaltas, ir variklio karshtis nebaisus. Tik pats vamzdis turi buti pakankamai atsparus karshchiui.

Sitam jau nieko papildomai nereikia, ten jau viskas seniai apgalvota ir isbandyta… Šypsena

Tai ka, iseina tik MODERNA?

Taip arba per interneta, Auto Moderna vienintele kuri prekiauja K&N Lietuvoje kolkas.

Manau, galima tikrai pigiau atsisiusti is JAV. Tik reikia ten patikima zmogu susirasti. Perkant tiesiai is kokios online pardos ir siunciant i Lietuva, neiseis isvengti mokesciu. Manau kainu skirtumas (250$ Jav ir 400$ Moderna) labai jau didelis.

Nu galiu ash tau nupirkti ir atsiusti, problemu nera… Manau kainuos tikrai mazhaiu nei 400 $ - tik gali uztrukti kokias pora savaiciu, kol rasiu gera deala ir atsiusiu… rashyk y privata jei ko reikia

Parasiau, aciu tau labai! Laukiu tavo zodzio…
> Del "arkliu":
http://knfilters.com/images/typhoon/charts/02MitsuEclipse6501.jpg