Jūsų nuomonė apie auskariukus bamboje…!
aš jau metai su puse turiu.
man nei patinka,nei nepatinka.
turiu ir tiek
sejp gal ir grazu…gal…bet man tej feeee…
mano nuomonė yra kategoriškai NE. Nes tas jau labai pabodo ir ta yra išskirtinė, kuri nebeturi auskaro bamboje. Labai man tas pigiai atrodo. Mano tokia nuomonė Jei pilvukas gražus, tai gal. Bet vistiek, man nelabai priimtina ir gražu.
aha man patinka: obana isiveriau, dabar negaliu sportuot, negaliu to ir ano, plius axujenai skauda auskaras bamboje man kaip golpas su neonkemis
Turėjau.Įsivėriau,kai dar ne toks bumas buvo užėjąs.Metus su viršum panešiojau ir išsivėriau.Nes po mano įsivėrimo,klasėj gal tik kokios 3-5 panos jo neturi.Per daug banalu tapo.Bet vis tik gaila buvo išsiimt,pripratus buvau
O šeip nieko priš neturiu,man gražu tik paprastas auskaras,per daug į akis nekrentantis.Arba koks dailus pilvukas su kabančiu auskaru.
man juokingai atrodo, kai auskarasm ilgas ir zherintis visomis vaivorykshtes spalvomis. baisu, kai jaunos mergytes tokiais apsikarsto. pati irgi turiu, bet neshioju toki paprasta. do metaliniai burbulai. grazhu labai.
Kazkada norejau, kai tai dar buvo kazkas naujo ir “toookio” bet db tikrai nesiverciau - juodas popsas o ir draugui mano labai nepatinka
Labai sexy
mano svajone buvo tureti auskariuka bamboje,ir stai ji issipilde…pati auskara man mama gimtadienio proga padovanojo…ir tikrai as veriausi ne del to kad buvo kazkokia mada ar dar kas,bet del to kad yra grazu…man nesvarbu kad daug paneliu ji turi…man jis nei kiek nekliudo,as jo net nejauciu kad jis yra…ir tai yra kuno papuosalas,taip kaip auskaras ausyje ar nosyje ar dar kur nors…o tiesiog kam tas nepatinka,tegul neziuri
pati turiu jau 4 metus…man jis nej trukdo nej labaj patinka- pripratau…
wa issimu, nenesioju kokius 3-4 men, weliau wel isidedu
nepatinka , pati niekada nesiverciau
grazhubet pavojinga
turiu, esu patenkinta, bet niekam nesirodau
turiu auskara bamboje jau apie metus [kovo menesi bus metai] del pasekmiu tai priklauso kaip tu ta auskara priziuresi…man sake kosmetologe kad auskara galesiu pasikeist po 3menesiu…bet po 1.5men. man jis pilnai uzgijo.o po dvieju jau vaiksciuojau su kitu…reikia jy priziureti normos ribose…siaip dar daug kas priklauso nuo to kur veriesi ir nuo tavo odos tipo…nu bet sekmes…x))
banalu ~
atsibodęs reginys jau
Man taij labaij grazu ir as labaij noriu