Jusu nuomone apie AMWAY?

Faktus laabai prasau faaaaktus!!!

daug darbo ir investiciju, fantastiskas pasiaiskinimas Juokiasi

Siulau Laurinaiciui pailseti. Nes matomai taip vargshai smegeneliai sukieteje, jog kuo labiau zmogui su faktais aiskini ir bandai parodyti tikra padeti, tuo labiau jisai dziaugiasi, kad jis yra teisingam kelyje. Nes galioja pas amwayninikus toks principas - kai kiti sakys ir bandys irodyti, kad uzsiemi nesamone, tai patvirtinimas, jog tu esi teisingame kelyje! Mat visi, kas tau priestarauja - standartinio (kitaip buko) mastymo zmones.
Sekmes su tokia filosofija… Mirkt

Man tai vienas klausimas neaiškus bet labai įdomus:
ar amwayininkai patys tiki visa to verslo ideologija ir tuo ką patys šneka,
ar vis tik puikiai supranta ką daro, ir kodėl, ir tai tėra apgalvota taktika?
Na kaip kad sektantai būna pilnai įtikėję ir net nesupranta kad jie sektantai, kad jais kažkas manipuliuoja ir naudojasi - jaučiasi išrinktaisiais, atradusiais duris į naują geresnį pasaulį. Ar čia tas atvejis?

Tą išsiaiškinti ko gero galima tik įbridus į tą reikalą, bet tiek to - neverta tik vardan smalsumo prasidėti Laimingas

Man susidare ispudis, kad jie patys tuom tiki, ir gana stipriai…

GLaurinaitis:

PeaceMirkt Pats tenai kažką apie faktus klausei? Nu tai papasakok kaip nustatei apie supratimą ir apie bukumą;-) Gali būt kad aš bukokas, bet Tu tai išvien ***ą mali;-) Atsidaryt firmą Slovakijoj jam, matai, didelės problemosCha cha
Aiškinu kaip darai: skrendi iš VNO į Prahą, tenai - su Pendolino tiesiai į Bratislavą, joje - imi viešbutį ir perki skelbimų laikraštį, tiesiogiai iš viešbučio kambario pasiskambinėji (tiem kas gatavas naujas firmas parduoda, tiem kas senas firmas parduoda arba tiem kas tiesiog patalpas nuomoja (jei nori registruot viską pats)). Jei tingi su laikraščiu žaistis, nusileidi į viešbučio vestibiulį, sėdi prie kompo ir landžioji po skelbimus. Gauni terminą, važiuoji su taksu, atsiskaitai ir ore;-) Poros dienų darbas neskubant… Nu, aišku, dar yra variantas kad darai “senoviniu” būdu - mol, nuomoji chatą miesto krašte papigiai, o kad 10 dienų neprailgtų, mėgaujies vietinių sinjoritų kompanija;-))
Žinoma, čia aš aprašiau paprasčiausią būdą - taupant galima keliaut autostopu, nuomotis butuką provincijoj už kelias kronas ir t.t. O Tu sakai “daug darbo ir investicijų”… Tai kas čia, ne ***o malimas? Tokie pezalai gal ir suliptų kokiai fuksei iš Radviliškio, bet kai Tu šitam forume aiškini tokius vėjus, tai pardon;-))

Labas

Tu žinai, atvirai pasakysiu - pirmą kartą pamačius Minedą aš irgi pagalvojau: kažin, jis rimtai toks kreivas, ar tiesiog tai tokia gerai atidirbta taktika apsimesti kvaileliu ir iš tikro tokiu būdu darytis litus? Galvojau gal kelias dienas, rinkau medžiagą, žiūrėjau "kas ir kaip"… O po to supratau, kad jis iš tikro neapsimetinėja ir tikrai yra būtent toks, koks yra. Iš dalies nustebau bet…;> Ai, koks mano reikalas;-)
Panašiai ir čia - yra "Amway", kuriems visi aplink "standartinio mastymo" ir "buki". Nu čia man primena tą atvejį, kai Minedas keikė "Eurovizijos" komisiją, kad jį klausinėjo nesąmonių ir ragino boikotuoti viską kas susiję su LT United, A.Mamontovu ar S.Urbonavičium;-) Panašiai ir "Amway" sako kad "Maxima" yra labai labai blogai, bet jaučiu patys kiekvieną dieną minta iš tenai pirktom kruopom ar košelėm;-))

nu kam bet ne tau man PASIaiskinti cia yra paasikinimas.

Kokia “tikra” padeti? Cha cha trenktas mazumele?
Prie ko cia teisingas kelias ka tu cia vapi?
Vat butent bandys irodyti, bet kad irodytu tai kitas reikalas ane? Kas blogai? Sistema bloga? ar produktai blogi ka?
Buko mastymo mano asmenine nuomone tik Bighead Šypsena
Beje i standartini ir nestandartini mastyma as zmoniu neskirstau taip kad nereikia lialia Šypsena

Sektante tu sektante nu man taip noretusi issitraukti ir pasimatuot kurio ilgesnis su realiais faktais bet tiek to palikim, kad sektantai. Kaip naudojasi kokiom priemonem ka?

Mano pajamos is amwejaus nevirsijia viso sito ka suvardinai Mirkt kol nevirsija tol ir neskrisiu, kaip sukt bizni kaip nors susisigaudysiu ir be tavo pagalbos.

Nu tai as ir sakau, kad tu biski bukas, nes man tai su minedu issyk viskas aisku buvo Šypsena del bukas nepyk Liežuvis
Amway nieko apie maxima nesako ir amway apie maxima kogero nezino, o ka distributoriai kalba taip man kazkaip dzindzilin, beje neatsimenu kad kazkur buciau sakes, kad maista perku ne is maximos.

Labas

ko cia putojies dabar, tavo postas teigia, jog Amway per daug darbo ir investiciju savo veikla suorganizuoti taip, kad galetu cia israsineti saskaitas fakturas ir LEGALIAI veikti… todel as ir sakau, kad tai butu absurdiskas pasiaiskinimas…

Ale aš žiūrau, čia šitoj temoj vien tik trenkti ir buki bei vapantys;-)) Kai paprašiau aprašyt kaip nustatė - nieko nesako, aceit nematė klausimo. O pats dar faktų prašo, argumentų etc.;->
Šiaip, jei nėra pajamų pūstelt iki slovakų ir atgal (kas drąsiai telpa į 2-3 štukytes su viskuo), tai vadinasi toks jau ir verslas šustras;-)) Kita vertus, jei nėra pajamų - eik plytelių klot, dabar už tai neblogai moka;> Nors žiūrint iš kitos pusės, tai ar tai kad legalizuot kainuoja keturženklę sumą - priežastis užsiimt nelegaliu verslu? ;>
Apie Maximą čia kiti Tavo kolegos, bendraminčiai, prelegentai man plepėjo;-)) Pasiskaityk temą nuo pradžių, jei atmintis trumpalaikė.

nepasiaiskinu niekam dar karta primenu. O kada ir ko per daug ar per mazai sprendziu as, o man tas Legaliai svarbus tiek kiek gaunamas pelnas is veiklos, jei netureciau ka veikti ir paskutinis klientu ratas butu imones kaip “gerasdviratis” tada ir legalizuociau arba padidnciau savo pajamas.
P.S. tai neizeidimas geramdviraciui tikiuosi pabut kada nors jo tiekejas Liežuvis

Na atseit, o tai yra bendra susidariusi nuomone, tingiu jamt visa tavo straipsni ir cituot, nes tu elementariai neskiri finansines piramides nuo tinklinio marketingo, cia jau tavo neisprusimo bedos…
Taip prasau ir prasysiu faktu ir argumentu.
Vistiek manau kad tu bukas Liežuvis peace beje ne buki, o BUKAS iskraipai mano zodzius arba neskiri daugiskaitos nuo vienaskaitos, o tai jau tavo bukumo irodymas vienas is daugelio nu bet tiek to. Vapantis beje irgi buvo vienaskaita Mirkt
Ir kodel gi tu rupiniesi ka man daryt? Plyteliu klot ar SEKTAI priklausyt? Gal galetum paskirt man egzorcizma Cha cha sukurtume filma po to aprasytume laikrasciuose uzkaltume pingo is temos kaip Laurinaiti nuo amwejaus gydem Cha cha kaip tau sis verslo planas?
O kokia priezastis uzsiimti legaliu verslu? Saziningai moketi mokescius valstybei? Cha cha
Prelegente tu prelegente as gi nevadinu visu zurnalistu bukais del vieno taves Mirkt

GLaurinaiti, neeikvok energijos tuščioms diskusijoms. Verčiau susirask naują partnerį ar klientą.

Beje, sveikinu visus su švente. Butelis

Šiek tiek informacijos interesantams:

Mary Kay ir Amway įėjo į Kinijos rinką

Po moratorijaus tiesioginiams pardavimams Kinijoje panaikinimo vis daugiau kosmetikos kompanijų siekia patekti į šią greitai besivystančią rinką. Dvi amerikiečių kompanijos, Mary Kay ir Amway, gavo licenziją tiesioginių pardavimų vykdymui šioje šalyje.

Pagrindiniai pasaulinės tiesioginių pardavimų rinkos žaidėjai, tokie kaip Mary Kay ir Avon, deda dideles viltis į Kiniją, kuri išlaikius ekonomikos augimo tempus per artimiausius metus gali tapti didžiausia pasaulyje tiesioginių pardavimų rinka.

Priminsime, kad Kinijos valdžia uždraudė tiesioginius pardavimus 1998 metais, kai šalyje atsirado daug finansinių piramidžių. Pirma kompanija, kuri vėl gavo licenziją šiai veiklai 2006 metų vasarį, tapo Avon.

Šaltinis: InterCHARM.net
2006-12-11

Nebespeju apsidirbt su esamais… Liūdnas
Kas del kinijos truputuka pasenusi info Mirkt
Kas del antro skirsnio tai sakoma kad Lietuvoje degtine 2051 kainuos apie 80 juaniu Šypsena o turet pakankamai pinigu pasitusint kazachastane arba vietname su MP butu faina Mirkt (jakschemasch)
Kiek zinau amwejaus gavo anksciau nei 2006, gal klystu. Zonduojam info Mirkt
O didziausia rinka siai minutei yra misteriai japonai Šypsena dirba chebra oj dirba… Mayrhofene buvo psirode Cha cha