Jusu nuomone apie AMWAY?

senu seniausia afera ir tiek,uztektu uzeiti i google ir pasiskaityti…Taip

Nenustebk,jei apie save ka nors googlej kada rasi. Nieko nepadarysi zmones tiki viskuom ka jiems pakiša. jau kuo kuo, bet internete randama informacija reikia atsargiai vertinti, kaip ir kituose informacijos saltiniuose, pradedant LR Mirkt paskui zmones neturi savo nuomones tik desto kitu nebutinai teisinga nuomone. Va kai pradesim savo galva mastyti - gal ir gyvenimas pageres.

A tai kaip ten su tom saskaitom fakturom baigesi,dar vis svarsto?Kazkaip laiko daug praejo.Nežinau

[quote]Gerasdviratis rašė:
A tai kaip ten su tom saskaitom fakturom baigesi,dar vis svarsto?Kazkaip laiko daug praejo.Nežinau

[/quote]
O aš vis dar tikiuosi apie “premium kokybės” aliejų išgirsti…
Irgi 60 dienų praėjo kai pažadai nuskambėjo Nežinau

Neišgirsi, raminkisCha cha Geriau paklausyk Mindaugasu pučiamos arabijos iš tuščio į kiaurąBe be be

Na jeigu patinka klausykites Kietas . Nes pagal jumis reikia gyventi kaip statistiniam lietuviui nuo algos iki algos ir nieko daugiau nesiekiant, neieskant kitu galimybiu ir juodinant tuos kurie bando, siekia ir pasiekia. Arimshim arumshum - Arabija Mirkt Dedu taska tai diskusijai.

Aš turbūt ne į temą, ale kada bus žadėtasis firmos išaiškinimas apie aliejų?

Mindaugasu: Iš kur Tu išvis čia ištraukei apie "statistinį lietuvį"? Nuo kada Tu realiai apskritai žinai kaip aš gyvenu ir kokias turiu pajamas bei ko aš siekiu/nesiekiu? Gal prisuk šiektiek visą pizdiožą?
Pvz. Gerasdviratis turi savo sėkmingai, ne pirmus ir ne antrus metus sėkmingai veikiantį verslą, turi savo klientus ir turi savo kreditingumą bei pajamas. Klausimas: jis statistinis ar ne? Tik plz nebesapaliok daugiau apie tuos visokius "juodinimus" ir kitą crap.
Kita vertus, tai kalbant žargonu, pasitrioxlinot ir su sąskaitom, ir su aliejum ir buvot prigauti - kaip su tokiais žmonėm galima rimtai kalbėt, apie kokias dar "galimybes" blevyzgot? ;> Kam kalbėt, o kam patylėt;-)) Gerai kad bent tašką padėjai, o tai toliau tyčiotumėmės kaip iš kokio tai Minedo;-] Au revoir!

Modestas: Tu esi labai į temą, aš irgi norėčiau paklaust: kaip su aliejum ir kaip su sąskaitom???

Na lyg ir nieks nezadejo isaiskinti, buvo GLaurinaicio iniciatyva paklausimas nusiustas i Carappeli, bet kaip tan baiges…
Is vis nerandu internete kas tai yra “premium kokybe” (premium quality), bet yra kitas terminas - “premium pricing” Cha cha

is Wiki:

va ne bent tik toki rysi matau…
t.y. tas "premium" nera standartizuotas, nera jokios reikalavimu, kurius ivykdzius produktas gali vadintis "premium"

Statistinis lietuvis tas kuris kisha savo nosi bet kur nors ir neturi supratimo apie tai. Jeigu gyveni savo gyvenima turi savo pajamas ir apie tai ismanai, tai apie tai ir diskutuok. nes juokingai atrodo kai bandai buti expertas kur tikrai nesi. Is pavirsutiniskos informacijos isvadu daryti negali.
Saunu kad GerasDviratis dviratis turi savo versla ir plius sekmingai darbuojasi. Gerbiu ji uz tai kad jis sugebejo priimti sprendima. Lai ten ir tobuleja.
Del saskaitu ir aliejaus kreipkites i gamintojus. Jau ne karta buvo parasyta. O uzuomina apie mineda byloja apie jusu mentaliteta Mirkt Expertai Blin.
Sorry kad parasiau dar viena zinute,
Mindedas

Kabelis: Vertinu ironijąCha cha Tu teisus, čia ko gero bus “premium pricing”…;->

Mindaugasu: Tu galvoji kad aš supratimo apie “Amway” visai neturiu? Aš savo supratimą labai puikiai parodžiau šitoj temoj bei lrytas.lt straipsnyje;-) Aš neesu ekspertas ant “Amway”, bet man užtenka proto ir intelekto bei išsilavinimo/žinių suprasti, kad tai yra pigus ir niekingas “bizniukas”. Man užtenka, Tau neužtenka - bet gerai, maitini viršūnėles amerikoniškas ir OK;-)) Kas kam… Tai jau tada aš gal geriau pabūsiu statistiniu lietuviu:-D Taigi, mano informacija nėra paviršutiniška - rėmiaus ne tik praktine informacija (t.y. iš gyvenimo), tačiau ir perskaičiau ne vieną ir ne du saitus, kuriuose aiškinama “kas ir kaip”.
Mano mentalitetą tai tu palik man pačiam, ne apie jį dabar čia tema - tema dabar apie “Amway”. Teisingai? Kita vertus, jei neturi argumentų ir neturėdamas tinkamo išsilavinimo kalbi apie mano mentalitetą - tai rodo, kad racionalių argumentų pritrūkai.
Kitą kartą kai sakai kad “dedi tašką”, tai ir dėk jį - o ne “sori kad parašiau dar vieną žinutę”;-)) Žodis tavo bent kiek nors vertas ko nors? Nes man tai atrodo jog nelabai - vienoj žinutėj vienaip rašai, po to iš karto jau kitaip.
Tai va… O šiaip tai geras atsakymas, solidus - “kreipkitės į gamintoją”… Toks… “Atsimazinimas” ir tiek;-)) Premium kokybėMirkt Irrr… Pasiteirausim dėl sąskaitųGerai

O ką mums pasakys gamintojas? Kad “Amvėjui” turi mokėti kelis kartus didesnį “atkatą” nei “Maksimai LT”? Nekaltas Ar kad “Maksima LT” pateikė pasiūlymą, kurio buvo neįmanoma atsisakyti?
Mane tai asmeniškai domina “Amvėjaus” pozicija - kaip čia gaunasi, kad jie tą butelį parduoda 4 kartus brangiau nei mūsiškė Maxima.
Noriu labai dalykiško paaiškinimo, nenukrypstant nuo temos nei į evangelijas, nei į verslo privalumus, nei į diskusijos dalyvių asmenybes.

Klausyk, tu,durniau,nuo kada gamintojas saskaita israsineja,israsineja tas ,kas parduoda,jei nera saskaitos-tai kaip nori taip suk-pardavejas vagis,nes preke pavogta ir negali irodyt jos legalumo,o gamintojas sekmingai israse saskaita distributoriui,kuriu nera Lietuvoje,nes nematau kitos priezasties kad negalima saskaitos israsyt.
Taigi dar karta konstatuoju-biznis nelegalus,mokesciai nemokami.

Gamintojas atsakys tai,ka atsako viso pasaulio gamintojai: Kreipkites i savo atstova.I ka kreiptis,i toki durneli,kur cia rasineja?Ir ka jis man atsakys?PVZ,jei kas is Lietuvos uzduoda klausima apie branda ,su kuriuo as dirbu,sis e-mailas automatiskai persisiuncia man ir gamintojo visiskai nejaudina jokie atsakymai.Jei as fiziskai negaliu atsakyt i klausima,tikslinuos pas aukstesni lygi

Del amway ir sitos visos diskusijos viena karta apmasciau ir sumasciau kad renkasi skirtingo kontingento zmones - vartotojai ir verslininkai. Vartotojai kaip visada pikti, kad juos kazkas apgauna, etc.
Siaip isitikinau kad is tokiu reselleriu prekiu kokybe tikrai gera, taciau analogiskas prekes tikrai galima rasti ir parduotuvese for masses ir kaina bus mazesne (neskaitant laiko isleisto paieskoms).
Del pacio verslo tai jei tik imanoma kanors uzdirbti, tai tikrai prasom juo uzsiimti, tik gal nereiketu verbuoti taip neetiskai Šypsena (cia ‘in case’)

Asmeniskai toleruoju tik legalu versla.Jei truksta proto kaip padaryt legaliai-eik statybininkui plytas padavinet,gerai moka.

Sveiki senai matyti Šypsena galvojau senai tema numirusi ale dar gyva Liežuvis

Situacija tokia, kad noredamas israsyti geramdviraciui PVM saskaita faktura turiu atsidarineti imone toje salyje kur yra Amway atstovybe pagal visas apziuras palankiausios salygos butu slovakijoje, bet kad atsidarytum imone slovakijoje turi ivykdyti dafiga visokiu niuansu kaip kad turet registruota vieta, joje isgyventi 10 dienu ir t.t. Taip kad daug darbo ir investiciju.

Del aliejus, capareli man neatrase nieko Liūdnas o pasklausinejus kitu dd aiskiau irgi nepasidare Šypsena

Zinoma kad galima! PVZ.: glister dantu pasta atitikmuo sensodyne vaistineje (kaina panasi tik kiekis kitoks), o del visados mazesnes kainos galim labai pasigincyti, jei tu butum stipraus DD geras draugas glister gautum 60% pigiau nei kad yra gamintojo kaina Mirkt ir jis nieko neprarastu Mirkt

Tu turi absoliutu 0 supratimo apie amway ir siaip truputi pagal savo postus bukokas atrodai nekalbu apie tavo straipsni… peace

Labai puiku nes nei vienas is siu paminetu kriteriju neatitinka Amway taisykliu! Šypsena