Just Cause 2
Pirmoje nuotraukoje - tiesiog gražus vaizdas nuo dangoraižio. O žaidime tokių vaizdų pilna Antroje - užšokau ant keleivinio lėktuvo ir skridau su juo kažkur tiesa po to netyčia jį susprogdinau ir teko su parašiutu leistis į artimiausią sąla Bendrai žaidimas tikrai neblogas
man nelabai daeina ar jis koks superherojus ar kaip ten yra?
kodėl superherojus? tiesiog pats žaidimas nerealistiškas, bet tai nekliudo žaisti, nes tikrai smagu
jo vakar pradejau zaisti, tai visai kaip Batmanas su tais repelais laksto toks lengvutis atrodo, biski valdymas keistas, bet manau iprasiu, smagu pasitaskyti belekaip ir belekur tik kuo toliau tuo labiau suprantu kad vga laikas keisti
graziai atrodo, gaila ant xp neina
man tai labiausiai nervina kai vaziuoji masina ir noredamas spaust rankinius stabdzius ir spaudi SPACE, tada ziuri jau skrendi su parasiutu, o masina nuo skardzio…
^ jo mane sitas irgi Įpratęs kad A rankinis, o po to žiūri kad jau skrendi Šeip valdymo mygtukai tai iš lempos parinkti, reikes pažiūrėti, gal galima pakeisti juos
O TAi kokia zaidimo ideja? chaosa kelt?
kelti chaosa, ir nudeti dabartini salos precidenta
Ziuriu ant tiek jums visiems tas JC2 patinka, kad jauciu ir man reik ji pagaliau isbandyt )