tai matomai nereikia susidaryti isanxtines nuomones apie kazka ;]
permeciau akim temos komentatorius ir supratau, kad tikri pacanai knygu neskaito
Na, iš jos knygų esu skaičiusi tik “Kaip užsiauginti baimę” Bet man labai patiko ta knyga, todėl kolkas likau patenkinta šia rašytoja…
Skaičiau knygos nuotrupas,bet pasirodo,tai dar nieko apie knygą nepasako (beje,sorry,rodos,atsakiau privaciai )
apie šią rašytoją esu tik geros nuomonės. skaičiau “Kelionių alchemiją” ir “Placebą”, bet turiu visas jos knygas.
Esu skaičius tik mėnulio vaikai, labai patiko
“Ragana ir lietus” ir “Menulio vaikai” Bet tai ir viskas. Nebenoriu skaityti kt. (naujuju) jos knygu
oj ji gerule! viena geriausiu lietuviu rasytoju!!
Labai įdomiai praėjo valandėlė su “Asistentu vienai dienai” Šaunus interviu (galima pasakyti ir taip)
pritariu,tikrai idomiai,nors besidomintiems ivanauskaite nieko naujo. bet vistiek,smagiai
JI MAN KAZKAS NEPAPRASTO. ;>~~
penktadienį biegau iš poros pamokų,kad pamatyčiau “Asistentas vienai dienai” kartojimą x)~.Pirma jos knyga, kurią perskaičiau tai “Kaip užsiauginti baimę”…po to sekė iš eilės “Pakalnučių metai”,“Mėnulio vaikai”,“Placebas” (jau šiek tiek kitokia x/) ir laukiu db “ragana ir lietus”. Nežinau iš kur gaut “Pragaro sodai”,“Agnijos magiją”…x/ Tiesiog ištaško jos kurybos teisumas ir tIEsumas,persipynimas fantasmagorijų ir fantastikos elementų…aaaa…
“Ragana ir lietus”, “Placebas”, “pakalnuciu metai”. Ir tai jau klasika L.ispudinga
Vakar perskaičiau “Pakalnučių metai”. LABAI PATIKO. Tiek minčių sukėlė ir vaizdų, ehh… Ir dar plius labai patiko kad apie jaunimą ir tam tikros rušies mistiką… Ne viską supratau tuose personažų minčių abstrakcijuose ir įvykiuose, bet ką supratau ir ką man reikėjo suprast supratau . Dabar paieškosiu “mėnulio vaikus”… Koks pasakojimas jums labiausiai patiko iš “pakalnučių metų” .
man tai jinai kieta jos knygų tai aš esu nelabai skaičius kažkaip bet šiaip jinai drąsiai kovoja už savo įsitikinimus ir tt, o tai jau yra gerai
Man is jos knygu geriausia “Sapnu nubloksti”. Apie “pakalnutes” man nelabai kazkaip…
vat pradėjau skaityt ‘Ištremtas Tibetas’. gan įdomu, tik kad reikai susikaupimo tai knygai. o kai dabar keistai išsiblaškius+šešt. pribaigiau pečiūros knygą (kuri buvo itin lengvai skaitoma ir tt), tai truputį sunkiau pereit prie sunkesnės knygos. na bus matyt, kaip čia seksis.
aš tai irgi mačiau, o kai kartojimą žiūrėjau, galvojau worwekliui rašyt kad tau perduotų apie tą laidą :]]
tokia gera, kad net sunku patiketi kad ji lietuve
Mėnulio vaikai tai gėris didis. pakalnutes tai dar paimsiu, manau gera knyga turėtų būt, bo labai liaupsinama kiek pastebėjau