zinau kad geris cia tik tokia nuomone apie ja siuo metu. o labiausiai patiko “menulio vaikai”,“pragaro sodai”.
“Pragaro sodai” nereali knyga! bent man
man irgi patinka Ivanauskaite. kazkada labai ja zavejausi, o dabar biskiuka ziuriu skeptiskiau, jos pirmosios knygos geros, kazka tokio turi, o dabar tai POP’su patapo, nukomerciskejo.
man tas pat…todel kaip sakiau vengiu skaityt jos naujas knygas.nenoriu visiskai sugriaut jos ivaizdzio sau. kaip sakiau-zino ko reikia skaitytojams,ta ir raso,o tai vadinama nebe menu ar kuryba,o verslu
“Mėnulio vaikai” niekur nerandu nežinai, gal yra pirkti?
na turetu buti knygynuose tapkute… nes man pavasari padovanojo,maciau tada buvo
Ivanauskaite-viena is mano megiamiausiu.tuo viskas pasakyta
Skaiciau pakalnuciu meta, placeba, ragana ir lietus… Noriu perskaityt VISAS Pati geriausia lietuvos rasytoja…
Nereali
Tiesiog be jos knygu neisgyvenciau. Kai kam nepatinka jos rasymo stilius, kai kam nepatinka jos naujas komerciskumas. Bet Ivanauskaite as myliu. Tai mano idealas. Vienintele rasytoja, kurios kuryba turi kazka nepaprasto, visada kazko naujo ir tokio artimo butent man. Perskaites jos knyga jaustiesi pakiletas. Labai suzavejo “Pakalnuciu metai”… nuostabi knyga…
klausykit eksperto nuomones knygos yra ***as ir ***alai jas reikia degint ant laužo kaip tai darė naciai. Geriau pagalvojus *velniop* galima ir rašytojus *bliamba* tuos *velniop* ant laužo sukraut za odno.
dar kaip sakė vienas kažkoks tipo protingas čiurka **pimp…** iš kinijos - daug skaitysi *jobtvajubabusku* imperatorium netapsi.
kas sake kad mes norim but imperatoriais? (kad ir perkeltine prasme)
Teko skaityt tik “Placebą”. SAvotiška knygutė. Labai jau kontraversiškos nuomonės apie šią rašytoją. Bet man jos stilius visai patiko
pagal sita pasisakyma butu galima spresti apie Jusu isprusimo lygi;]
jau geriau imperatorium negu ubagu (bet kokia prasme)
galbut tau imperatoriumi,o as mieliau busiu ubage,bet darysiu tai kas man patyinka P beja siuolaikiniame pasaulyje menininkai ir ispruse zmones yra patys nebuna ubagais,o sugeba derinti kuryba su verslu,taigi tavo teise rinktis
na ir ka nusprendet tamsta?
“galbut tau imperatoriumi,o as mieliau busiu ubage,bet darysiu tai kas man patyinka P” darysi tik ka galesi ir kiek aplinka leis. Kaip sako romenu patarle “kas galima Jupiteriui, tas negalima jauciui” tikiuosi teisingai pacitavau "beja siuolaikiniame pasaulyje menininkai ir ispruse zmones yra patys nebuna ubagais,o sugeba derinti kuryba su verslu,taigi tavo teise rinktis " cia kur taip? saujelej issivysciusiu saliu ir tai patys geriausi menininkai? Kiek pamenu statistika 30% zemes gyventoju badauja.
mazdaug manes nepazinodamas ivertinai mano sugebejimus.
na niekaip neizvelgiu kiek tavo sis pasakymas apie badaujancius yra susijes su musu pokalbiu.juk tie 30% nera butent ispruse ir menininkai.neparisu. o kalbant apie siuolaikini mena,tai nebera tos kartos kuri isgyvendavo is taip skant ismaldos.naujoji menininku karta(visoje europoje)nekuria to kas nepaklausu.ir tai nebera geda parsiduoti.toks palyginimas-kam reikalingas toks aktorius kuris sugeba vaidinti tik toki vaidmeni,kuris jam patinka.vien zo.