Tapaty norejau pasakyt
idomiai skamba “lipalas” arba “red hot chilly peppers”
Jei originalo kalba tai - DO ŠĖK, DO ŽIŪR Is tu paciu Mazeikiu GolWax, kas lietuviu kalba reiskia guli vaikas ir Menulio Batai - tipo akmenys i Saules Klioso darza
[Yra lietuviu "Senas kuinas" berods senas kuinas labai nuostabi kompanija!!!
ne suns papas
amberlife ir didele dauguma kitu lt grupiu pvz:mango, GELTONA, rugiageliu berniukai, lempona geltute kaustrafobikai spintoje(lyg taip vadinasi), polirizuoti stiklai(nzn kaip rasosi )…ir t.t…
Svaras 409
girdetas
…Donaldas ir KITI …
Laimutis Purvinis=] dar buwo toks kur dalyvavo eurovizijos atrankoj toks storas jj pamenu taj KEST
Vokieciai turi gan juokinga grupe “Die bohse Onkeln” (jei teisingai uzrasiau) - “Pikti dedes” Dar buvo D.R.I. - Dirty Rotten Imbeciles - purvini, slykstus debilai O is tautiniu grupiu pamenu viena panku projekteli (kiemo reiksmes), kuris vadinosi itin galingai - TARPUKOJIS
Shakin’ Stevens Modernus Kalbejimas (Modern Talking) Hu.ja.boy (jezau kai poshlai skamba ) Naked Tourist 1200 Mics Deep Dish (o ka ne kvailai skamba?!) Not Applicable (“nepritaikomas” The Universal Robot Band Dainos Teatras (ne tai kad juokingas, bet vistik groteskishkas!) darau toki pastebejima: juokingiausi/idomiausia grupiu pavadinimai yra: 70’s, Disco, Punk, Psychedelic trance bei totalus slamshtini lietuvishki popsai.
Alice in videoland, Miranda sex garden, Killing Miranda, Apoptygma Berzerk, Big electric cat, Vomito negro, Zoviet france, Black Tape for a Blue Girl Ir dar daugybė kitų… Na man pvz shie pavadinimai yra tikrai geri ir zinoma kiek keistoki.Bet man patinka keisti pavadinimai. Juokingiausi man tai pvz Mango, pikaso ir visokie purviniai cicinai ir t.t…
geriausias tai yra musu PURVINIS!!! va ten tai kadras nerealus haha nuotajka visa laika pakelia klipa net kompe jo turiu kur mirusiu vejdu dajnuoja nu krc unreal! pats baisiausias mishko zveris- tai PURVINIS nedageres
—> isjunk sviesa o siaip, tai beveik visi pavadinimai vienaip ar kitaip keisti visi be isimciu… tiek LT, tiek uz sienos
Man tai Mango skamba juokingiausiai Dar yra tokia nevykeliu grupe, kaip Stagnatai. va cia tai tikrai debiliskas pavadiniams
- men at work - ssg (svastikos sukites greitai) - guns’n roses - blue - deep purple - R/E.M (medicininis terminas)
daug kvailu yra, ale nori nenori prisimenu viena maza grupele pavadinumu NTPR ( na***i tu pavadinimu reik )
Iron Maiden. Keistas, bet geras pavadinimas. Išvertus, ko gero, gautųsi “Plieninė Senmergė” (ar panašiai, galima pasižiūrėti žodyne)
zinau grupe POLIRUOTI LANGAI