Juokingiausi, keisčiausi grupių pavadinimai

Tapaty norejau pasakyt Mirkt

idomiai skamba “lipalas” arba “red hot chilly peppers” Laimingas

Jei originalo kalba tai - DO ŠĖK, DO ŽIŪR Cha cha Is tu paciu Mazeikiu GolWax, kas lietuviu kalba reiskia guli vaikas ir Menulio Batai - tipo akmenys i Saules Klioso darza Juokiasi

[Yra lietuviu "Senas kuinas" berods Juokiasisenas kuinas labai nuostabi kompanija!!! Cha cha

ne suns papas

amberlife ir didele dauguma kitu lt grupiu Nekaltaspvz:mango, GELTONA, rugiageliu berniukai, lempona geltute Juokiasikaustrafobikai spintoje(lyg taip vadinasi), polirizuoti stiklai(nzn kaip rasosi Nekaltas Juokiasi)…ir t.t…

Svaras 409 Nekaltas

girdetas Juokiasi

…Donaldas ir KITI Cha cha

Laimutis Purvinis=] dar buwo toks kur dalyvavo eurovizijos atrankoj toks storas jj pamenu taj KEST

Vokieciai turi gan juokinga grupe “Die bohse Onkeln” (jei teisingai uzrasiau) - “Pikti dedes” Dar buvo D.R.I. - Dirty Rotten Imbeciles - purvini, slykstus debilai ŠypsenaO is tautiniu grupiu pamenu viena panku projekteli (kiemo reiksmes), kuris vadinosi itin galingai - TARPUKOJIS Apakęs

Shakin’ Stevens NekaltasModernus Kalbejimas (Modern Talking) Cha chaHu.ja.boy (jezau kai poshlai skamba Cha cha) Naked Tourist 1200 Mics Deep Dish (o ka ne kvailai skamba?!) Not Applicable (“nepritaikomas” MirktThe Universal Robot Band Dainos Teatras (ne tai kad juokingas, bet vistik groteskishkas!) darau toki pastebejima: juokingiausi/idomiausia grupiu pavadinimai yra: 70’s, Disco, Punk, Psychedelic trance bei totalus slamshtini lietuvishki popsai.

Alice in videoland, Miranda sex garden, Killing Miranda, Apoptygma Berzerk, Big electric cat, Vomito negro, Zoviet france, Black Tape for a Blue Girl Ir dar daugybė kitų… Na man pvz shie pavadinimai yra tikrai geri ir zinoma kiek keistoki.Bet man patinka keisti pavadinimai. GeraiJuokingiausi man tai pvz Mango, pikaso ir visokie purviniai cicinai ir t.t… Liežuvis

geriausias tai yra musu PURVINIS!!! va ten tai kadras nerealus Cha cha haha nuotajka visa laika pakelia Mirkt klipa net kompe jo turiu Cha cha kur mirusiu vejdu dajnuoja Šypsena nu krc unreal! pats baisiausias mishko zveris- tai PURVINIS nedageres Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

—> isjunk sviesa o siaip, tai beveik visi pavadinimai vienaip ar kitaip keisti Nekaltas visi be isimciu… tiek LT, tiek uz sienos

Man tai Mango skamba juokingiausiai JuokiasiDar yra tokia nevykeliu grupe, kaip Stagnatai. va cia tai tikrai debiliskas pavadiniams Laimingas

• men at work - ssg (svastikos sukites greitai) - guns’n roses - blue - deep purple - R/E.M (medicininis terminas)

daug kvailu yra, ale nori nenori prisimenu viena maza grupele pavadinumu NTPR ( na***i tu pavadinimu reik ) Šypsena

Iron Maiden. Keistas, bet geras pavadinimas. Išvertus, ko gero, gautųsi “Plieninė Senmergė” (ar panašiai, galima pasižiūrėti žodyne) Nekaltas

zinau grupe POLIRUOTI LANGAI