Juokingiausi, keisčiausi grupių pavadinimai

“Pompa” valdo Juokiasi

varciau kzkada senus dedes sasiuvinius su daijnu zodziais ir akordaijs ir radau ishkrpu su yvaijriom grupem taij buvo dilema kzkokia, kardiofonas jeij neklystu, antys , ir dar visokiu brudu… Nežinau

red hot chili peppers… Girtas Niam niamnepoliruoti stiklai… Nekaltas Cha chaar poliruoti…neatsimenu… Juokiasi

kazkokia yra lygtaijs donaldas ir kiti…toks keistas bet mielas

13iliuzija rašė: na tikriausiaimusu grupes pavadiminas "Lempona geltute " na dar geras yra "Sizofrenikas spintoje " as tai girdejau "Klaustrofobikai spintoje" as irgi ;>~

Nu kazkaip nlb esu tokiu juokingu girdejus, bet man pvz. Yeah Yeah Yeahs arba Chumbawamba atrodo gan nesamoningi… Cha cha

“The brave warriors who will kill Satan himself” ilgas ir durnas Nekaltas

poliarizuoti stiklai , lol Cha cha

Royksopp kas is norvegu kalbos ishvertus reiskia ar tai dziovinta gryba ar tai kukurbezdali. Aidas Manikas. Toks veikejas, kuri ten kazkada per be tabu rode kaip su dzordana koncertavo. Yra ishleides savo kasete. Deja, grokuota - ant jos vietoj STEREO uzrashyta STETEO. Juokingas personazas. Kazkuo primena Laimuti Purvini. Gus Gus. Keistas pavadinimas grupei Šypsena****o. Komentaru turbut nelabai reikia:]

ten vietoj zvaigzduciu Shu.do turi but Šypsena

anal cunt fak i’m dead cock and ball torture

man taij toji grupe Gerai pavadinima staij irgi jega… Gerai Laimingas

mmm… geras… tie 33% Cha cha Cha cha Cha chasiaip lietuvishku grupiu pavadinimai daugiau maziau kvaili… Blogai

hmm…sunku pisiminti juokingu pvadinimu,… Šypsena na gal :fools garden Juokiasi Cha cha o va 2rniaias tai- mink taka Baisu Juokiasi

rugiageliu berniukai Cha cha kas per…

o gal poliarizuoti stiklai? Laimingas

man taj juokinga Dreem Teem, Snow Monkeys o ish lietuvisku man taj patinka Saules Kliosas - na linksmas pavadinimas Šypsena

Pieno lazeriai.

pavadinimas keistas, bet ju dainos tai veza Liežuvis Tūsas Taip

Nzn gal jau mineta si grupe bet ash zinau tokia LMP “Lipnus Macharadzos Pirstai” :-} :-}