“Pompa” valdo
varciau kzkada senus dedes sasiuvinius su daijnu zodziais ir akordaijs ir radau ishkrpu su yvaijriom grupem taij buvo dilema kzkokia, kardiofonas jeij neklystu, antys , ir dar visokiu brudu…
red hot chili peppers… nepoliruoti stiklai… ar poliruoti…neatsimenu…
kazkokia yra lygtaijs donaldas ir kiti…toks keistas bet mielas
13iliuzija rašė: na tikriausiaimusu grupes pavadiminas "Lempona geltute " na dar geras yra "Sizofrenikas spintoje " as tai girdejau "Klaustrofobikai spintoje" as irgi ;>~
Nu kazkaip nlb esu tokiu juokingu girdejus, bet man pvz. Yeah Yeah Yeahs arba Chumbawamba atrodo gan nesamoningi…
“The brave warriors who will kill Satan himself” ilgas ir durnas
poliarizuoti stiklai , lol
Royksopp kas is norvegu kalbos ishvertus reiskia ar tai dziovinta gryba ar tai kukurbezdali. Aidas Manikas. Toks veikejas, kuri ten kazkada per be tabu rode kaip su dzordana koncertavo. Yra ishleides savo kasete. Deja, grokuota - ant jos vietoj STEREO uzrashyta STETEO. Juokingas personazas. Kazkuo primena Laimuti Purvini. Gus Gus. Keistas pavadinimas grupei ****o. Komentaru turbut nelabai reikia:]
ten vietoj zvaigzduciu Shu.do turi but
anal cunt fak i’m dead cock and ball torture
man taij toji grupe pavadinima staij irgi jega…
mmm… geras… tie 33% siaip lietuvishku grupiu pavadinimai daugiau maziau kvaili…
hmm…sunku pisiminti juokingu pvadinimu,… na gal :fools garden o va 2rniaias tai- mink taka
rugiageliu berniukai kas per…
o gal poliarizuoti stiklai?
man taj juokinga Dreem Teem, Snow Monkeys o ish lietuvisku man taj patinka Saules Kliosas - na linksmas pavadinimas
Pieno lazeriai.
pavadinimas keistas, bet ju dainos tai veza
Nzn gal jau mineta si grupe bet ash zinau tokia LMP “Lipnus Macharadzos Pirstai” :-} :-}