jum prie alaus
Kur česnakas?
česnakas įmontuotas į duoną
teisingai rosita kartu su druska ir dar kai karsta duona buvo
rute anu pasidalyk receptu kap tu duona atskirai nuo cesnako iskepi
is kur gavai tokios duonos ten? Ar ir belgijoj tiek lietuviu privise, kad jau parduotuves atsidare? Aisku neatmetu, kad ir kokiu lenku ar rusu parduotuve beigi atvezimo is LT varianto
Atrodo skaniai.
proletariate,is kur belgijoj lietuviai? tau juk geriau zinot i kur emigruot reikia as cia gyvenu ir i lt emigruot del duonos nesiruosiu
na o duonyte sita tik kepimui tinkama,valgyti ji neskani ir nesviezia,ja is vokieciu veza ir visuose marketuose tarp nelikvidiniu prekiu pasirauses randi.kai ja perku kepimui vos ne pasiteisint reikia,ka as su ja darysiu.bet va kept ji ideali
jei noresi surasysiu pardu vardus,juk megsti po enciklopedija palandziot,rasi ir daugiau idomiu prekiu,o as tuo metu jas rankom ciupinesiu
new_era vakar as tau per piktai parasiau,bet po teisybei tai esu nustebintas savo fotkiu kokybe ,nes sugebi nustatyt duonos rusi ir kepimo saly is fotkes jei kartais dar klausimu kiltu kreipkis-fotikas po ranka
vienas is skaniausiu uzkandziu prie alaus (bent man) po to jau pupeliu salotos, zirneliai su spirguciais,kiaules ausis…
kaip darau Iškepu duoną,imu į rankas česnako skiltelę ir paprasčiausiai įtrinu iš abiejų pusių,apibarstau druska…
++++
dar galima padaziuka padaryti-majonezas,krapai,ir islydyti surio gabaliukus viska uztepti ant keptos duonos
kaip tai is kur lietuviai Belgijoj? Emigrantai, nu. Aisku su babajLand’o, Airijos, Ispanijos, Skandinavijos kiekiais nesilygina, bet visur ju priemigrave
New_Era-Anglijos ir Skotijos dar nepaminejai(maziausiai )
Kastyti, paminejau pirmu numeriu britanija
UK- babajlandija? Na,panasu tikrai