Jonelis
Po bloko nusiminė
bet tas is desines tai piktokai ziuri
biškį ne ten įkėliau, sry
O kad Jonelio kojos neplautos tai dzin visiem?
Tas iš dešinės tai Tyson Chandler, bet jis jau kurį laiką Dallase žaidžia. Pasenę rosteriai žiūriu
ten su pėdkelnėm jis
Jo su pėdkelnėm jis, šalta kanadoj WRATH > jo chandleris(atsarginis mano, nes apgailėtinas jis yra ), dar šalia parkeris, kitoj pusėj iguodala ir horford. Čia mode toks kur savo komandą renki gaudamas/pirkdamas kortas, tai ir gaunasi rosteriai tokie
mycareer gerulis toks su tais papildomais dialogais
Jo career geras. Tik, kad scriptinta ar kas per bbs, kad kas laimės jau nulemta iš anksto, kaip pagal siužetą Būna laimi ant 20pts, pasodina tave 2min ant suoliuko ir grįžęs žiūri jau minus 10 O šiaip labai užkabino šitas mode, konkrečiau domination.
gal turi kas ideju kaip pasikeisti komanda myleague? tokio pasirinkimo niekur nerandu, itariu kad save’us reikia istrinti kazkaip
Viskas nba scriptinta kaip ir fifoje, burtų traukimai ir t.t
kiti iguodala, horford ir parker? o siaip jo, scriptinta viskas, kaip ir senesnese dalyse
Nežinau kaip Jūs, bet Aš tai didžiuojuosi būdamas Baltųjų rasės atstoju.
Kažkaip iš kalbos štariu, kad Tamstos venomis, arterijomis ir kapiliarais teka ne 100-procentinis Baltųjų rasės kraujas? Aš tai maišytus šunis vadinu dvarniaškom.
Kai buvau mažas, mane tėvai kada pasiimdavo iš savaitinio darželio (kurį lankiau iki pilnametystės), savaitgaliui prirakindavo prie radiatoriaus. Ir šiaip mušdavo su lentsiūgu, bet šiaip ar taip jie iš manęs padarė žmogų.