Jonavoje mergos lievos... Ka daryti?!

Jonavoje mergos lievos… Ka daryti?!

siaip tai as ir is jonavos, man tenai mergu pakankamai Šypsena o jei tu loxas esi ir gal vienas is tu kurie sedi prie kulturkes su apsmukusiom kelnem, tai niekas nekaltas Šypsena taip kad tixliai kaskas sake, atsimerk Šypsena

makaveli, cit. uztenka mums cia vilniuje tu lievu bernu privaziavusiu.
AB "Azotas" produkcija vienodai veikia ir bernus ir mergas Mirkt

Blin chebra mergos lievos Jonavoje visos.Ka daryti kur ieskoti?!Patarkyte prasau nes man jau visas sitas meslas nusibodo!

Jus cia nx filosofai isvis ahujelinot!As pas jus bl zmoniskai paklausiau, o jus cia vos ne prozas kuriat bl pridurkai nx!Bl kas per gaidziukai-*****iukai! As vis tiek manau kad jonavoje 95% duhu!VAt!O tu BENCIKAS bl banglas nx eilinis lopas sedintis prie kulturkes su savo chebra bl, neskrausk savo kalbomis juosŠypsena)))))))))))))))
(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)O CIA JUMS>(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)(i)

Jei lievos tai tegul visi marijampolieciai smaukt pradeda !

Tioesiog DARYK (beje kaip ir iki siol)…

nuomokis pornuo filmus gal tada rasi Cha chaCha chaCha cha

nuvaryk y Rukla… paieskot ne lievu

uzuojauta tau…Cha cha

Lietuvies bl geriausios Kietas, da posli vy nx su tokia nuomone, mano nuomone graziausios yra Ruses.Ir tai pripazino visas pasaulis, ziuriu tik lietuviai savo nuomone kita turi.Xujova rebiata dumajete.

Ieskok kiturŠypsena

as pats is jonavos o tu gal biski atsimerk bevaiksciodamas po jonavele mergu pilna. tu anglijoj vokietijoj pabuk tau cia gera pasidarys visos grazuoles pasidarys Taip