Jonava CAC

Jonava CAC

iš kairės į dešinę Chispa - JN, geriausias jaunimo atstovas, debiutas jaunimo klasėj Eli - CAC,N,BOB, BIG 3, užsidarė Lietuvo ir Latvijos čempioną, po druskininkų Elytė išeis atostogų kuriam laikui MirktTanoka - CAC, N Debiutavo atviroj klasėj Šypsena

Nieko sau, tai viska ir susislavet, saunuoliai Tūsas GeraiO kiek Haskiu buvo? Chispa tai daininga mergina… Cha cha

Dėkui Delgada, haskių buvo gal 13, 2 pupiai, 6 jaunuoliai, 5 suauge. Dabar haskiu vietiniu parodose pakankamai daug, tiesa kai kuriem su ringo dresura ir socializacija reiktu dirbti dar daug. Haskiu kaip ir yra parodose o i googlepages’s nėra ką dėti po parodos, retas kuris normaliai parodytas, realybė tokia.

Vis tylėjau, bet šykart nebegaliu… VeeeKuom jauties hendleriu profesionalu,ar superduper žvaigžde turėdamas pora CH ir pora JCH.Ai pamiršau tu “breederis”. Gal nusileiskim ant žemės, a ? Kiek gali po kiekvienos parodos ant visų šunų varyti. Hendlingo, groomingo esi profesionalas, a ? Kiek metų dirbi ringe su šunimis ? Kiek metų aplamai esi šunų pasaulyje ? 2… daug Juokiasi

Juokiasi

Gerai

Akitaa, o tu kiek metu APSKRITAI esi sunu pasaulyje…? Juokiasi Juokiasi JuokiasiNereikia buti dideliu profesionalu, kad sugebetum pastebeti tai, kad kai kurie sunys yra bailus, nesocializuoti Be be be

O prie ko čia Akitaa? Nekaltas Ji ir nesimėto komentarais ir kritika po kiekvienos parodos ar kokio renginio. Jei nesi profesionalas,tai tuo labiau nesuteikia teisės kritikuoti kitus.

nu va visa šventoji forumų trejybė visa apsireiškė ir nekaltoji mergelė iš italijos Cha chavaryti galima galvijus karves avis ožkas, o aš ką rašau tą matau, galit pasiust Šypsena ir eit į mamas ir bones nuoskaudos liet. norit dar vieną beprasmį fleimą pradėt, nes argumentų kažkaip mažai iš jūsų pusės tik emocijų kratinys. bailus šuo negali gauti exl. parodoj ir taškas, dar betrūksta Lietuvoj bailių šunų pridaugintų. nors iš kitos pusės tai greičiau būt šeimininko problema, kaip ir Akitos kad jos šunės nelaimingi parodose tai čia jau jos kaip augintojos problema Šypsena, nes vienas šuo tai atsitiktinumas, o antras jau panašu į tendensiją. kas liečia mano šunis galit kalbėt ką norit Šypsena, ir aptarinėt parodų teisėjavimo aš neaptarinėju jau kuris laikas, nes su žmonėm su kuriais galima padiskutuot aš diskutuoju gyvai, o su tais kas dar iki šiol neapsisprendė kas per velnias tas sibiro haskis yra kalbėt neturiu ką. čempionai čempionais nuo jų kiekio šuo nepasidaro nei gražesnis nei baisesnis, o parodos man ir mano šunims patinka tai kodėl turėčiau nedalyvaut Šypsena, ne kaip kažkas deklaruoja kad nepatinka ir šunys beje nelaimingi jose būna, bet vistiek jie atkakliai tampomi po jas Šypsena. dėl replikos po varžybų nesiruošiu nuomonės keist ir kokia čia dar nuomonė, čia yra faktas juodu ant balto parašytas (arba ant kitos spalvos, priklausomai kokios šalies tas pedigree). Nėra šuo su kilmės dokumentais ir negali būt jokių kalbų apie breed ir nepriklauso tai nuo kas tą šunį ir kaip augina, tas esmės nekeičia. o parodų galerija yra nuolat peržiūrima haskininkų iš pabaltijo rusijos lenkijos ir fotografuoti stengiami kuo daugiau ir kiekvienas šuo, po to viskas praeina per filtrą ir yra atsijojama 90 proc fotkių. Todėl kad norisi veislę Lietuvoj parodyti iš geresnės pusės bet deja deja to padaryt neišeina. O dėl breeeederio tai mano fantazija tikrai neapsiriboja hydrargium E vada Šypsena, ir kai bus taip vadinamas breeeeedingas stengsimės atvežti į Lietuvą naujo kraujo visų pirma.

Mažiau pasipūtimo ir viskas bus ok. Cha chaAš galvoju,kad kritika yra visada sveika,jei ji yra išsakoma tiesiogiai,o ne kažkur internete.

o kur čia įžvelgiat pasipūtimą Šypsena nematau dėl ko pūstis, o kas nori ir moka klausyti tai gauna paramos ir patarimų ne tik internete Mirkto kas užsiciklina ant vieno ir to paties ir nesinori klausyti bei išgirsti tai jau kita istorija beje jūsų pozicijos kituose forumuose manęs nėkiek nežavi, nes žmonių išdurninimas nuo pat pirmos žinutės forume rezultato tikrai neduos. Jei neturit visos trys kantrybės normaliai žmonėms išaiškinti kas prie ko, tai negadinkit situacijos. Skaičiau diskusiją supermamose kai viena moteris ruošėsi pirkti šuniuką iš daugyklos, užsipuolėt visos ir pas žmogų gaunasi automatiškai atmetimo reakcija, jis nepriima informacijos. Rezultatas moteris vistiek nusipirko šuniuką iš daugyklos. Trūksta kantrybės ir tolerancijos ir iš šalies žiūrint būtent tas pasipūtimas ir visko žinojimas jaučiasi. Taigi daugelis pirmą šunį pirkot iš susižavėjimo ir pas daugelį pirmas šuo be dokumentų ir ta visiška netolerancija bei nemokėjimas išaiškinti man yra nesuprantamas.

Nu gi,egzo,tai reikėjo prisijungti į diskusiją ir teisingai išaiškinti kas ir kaip. Taip

Egzo. Aš tau neatsakiau privačiai. Ir matau, kad teisingai padariau. Matyt reikia dar pora metų palaukt, nu gal dar ne viskas prarasta… Aišku, manančių taip, kaip aš, kad dar nesat žlugę yra … na, pažįstu tik vieną žmogų, jeigu jau taip atvirai. Prisidedu prie jo ir laukiu kartu Šypsena O dėl varžybų. Ne apie dokumentus ir breedingą kalba buvo. O apie tai, kad šlykščiai įžeidei žmogų. Ir čia jau kalba ne apie šunis, tik tu nebesupranti, kaip matau.

day.lt/diena/2009.05.10šitiem asmeniškumams kito paaiškinimo nėra Šypsena iš mano pusės, nematau reikalo tęsti beprasmybę šitą

Na na na ir iš kur tu sprendi, kad mano šunys nelaimingi parodoj ? Juokiasi Nagi žinove skelk JuokiasiTodėl, kad niekam nelipa ant galvos, tau tai nepanašu į socializaciją ? O paroduose nemalonu, todėl, kad visad po parodų būna tokie komentarai kaip šįkart. Žinoma, kad tau būtų palanku, kad mano šunys nedalyvautų, bet tu to nesulauksi Liežuvis Kas liečia Hydrargiumo E vadą, kai tu turėsi tokią vadą, tada galėsi ką nors ir kalbėti, nes tau oj kaip toli iki to. Jau net nekalbu tokios vertės veislyno pavadinimą. Galvoji, kad jau sukergei savo kalę, tai jau viskas gali spjauti ant visų Hydrargiumų ir kitų veislynų Šypsena nejuokink. Ir ko pats jau dievinį Bear je taip netinka E vada Šypsena Bet aš nesigilnsiu, man juokinga ir net labai. Kai žmogus metus padalivavęs paroduose ir dažniausiai net ne ringo viduj, o už jo su blykste. Gali sau leisti komentuoti lyg būtum ten kelis dešimtmečius. Ir džiūgauti kažkokiais superduper laimėjimais, kai konkurencijos praktiškai nebuvo. Ir nesvarbu, kad šunų 10-12. Ne kiekybėje, o kokybėje esmė. Ir dar tu manai, kad iš tavo padarytų nuotraukų daromos rimtos išvados apie šunį, nugi nereikia kelti man dar didesnio juoko Šypsena nereikia tavo nuotraukų, kad žmogus besidomintis haskiais žinotų ko yra vertas vienas ar kitas šuo. Laukiam laukiam to naujo kraujo ir dar kol breeeeeederiu galėsi vadintis daug vandens nutekės, viena vada tikrai nemanau, kad suteikia tokia teisę.Ir dar vada vaidai nelygi, neužtenka kalei vien pagimdyti šuniukus, reikia sulaukti kol jie užaugs ir tada bus aišku ko jie verti ir ko vertas breeeeeeederio darbas. P.S. o aš egzo pasikeitimu nebetikiu, tik manau gali būti skaudus kritimas žemyn.

Gal galetumei paviesinti “ko verti” yra tavo kales laimejimai, jei ji vargiai sugeba “apeiti” parodose tuos egzo cempionus??? Juokiasi Juokiasi JuokiasiTu kas? Svieto lygintoja? Kad tau spresti jog egzo turetu keistis??? Kuom pati jautiesi esanti, kad nuolat jauti pareiga visus “leisti ant zemes”??? Pati jauties aukstai pakilus??? Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Tai tu nejuokink Juokiasi Juokiasi Juokiasi nors ne…manau kad is taves juoktis negalima… Nekaltas

Apie ką jūs čia diskutuojat? Ir kame čia problema? Kad žmogus abstrakčiai (net neminėdamas šunų vardų) parašė, kad kai kurie šunys buvo neparuošti parodai ir tokių fotkių į interneto platybes dėt nesinori? O jum neatrodo, kad čia labiau garbinga nei žema? Tuomet kodėl vienintėlė Laura (Nordea) sureagavo, kuomet Ingrida (Akitaa), po kažkurios (tingiu vartyt Bitę, ir tiksliai nepamenu kurios, bet kam reikia - atsimins) parodos, savo profesionalo akimis, komentavo kitų šunis (vardais !!!), vardindama jų fiziologinius trūkumus !!!, tokius kaip išlinkusią nugarą ir pan., - ir niekam daugiau neužkliuvo? Jum neatrodo mielieji, kad tai labiau žema nei garbinga? O įdomiausia tai, kad pati, jau ne kartą, negarbingai prisikomentavusi Akitaa, po kurio laiko ima, sau prieštaraudama, drąskyti akis kitiems, už jų komentarus Nekaltas Ir galiausiai apie tą kandžiai išreikštą breeederį. Prieš galbūt metus (gal klystu, tuomet pataisykit), SM forume Akitaa dedikavo turinti veislyyyyyną, kuomet dar net nekvepėjo jos pirmąja vada. Tai kuom dabar Vytenis breeeederis, juokingesnis už tuometinį Akitos veislyyyyyną? Čia tik laiko žaismas, o esmė ta pati. O gal Akitai vienintėlei galima leisti sau būti profu, veisėju, tureti veislyną - o kitiems ne? Retorinis klausimas - gal tokiu būdu žmogus stengiasi parodyti, kad neprofas tas, kuris mato tik bailumo ir neparuošto šuns parodai trūkumus, o tikrasis profas yra tas, kuris dar gali ir trūkumus išvardinti ir netgi pažįsta tuos šunis su trūkumais (vardina juos vardais), m? NekaltasMan, skaitant visa tai iš šono (ir skaitant kitus forumus), atrodo kad kažkas visai nejuokais yra susigalvojęs būti vienintėliu haskių profu beigi veislynu ant Lietuvos žemės. Kvepia liguistumu. Nu negi forumų skaitytojai neatsišlifuoja tokios informacijos? O gal šventosios šviesybė apakino taip visus? Nu nei už ką nepritarsiu, kad pilant pamazgas ant kitų - pats tampi švaresnis. Ir kad drąskydamas akis kitiems už jų nuomonę ar komentarus - pats gali užsimiršti savuosius.

Čiukčia gali nesidrąskyti ir saulės bandyti medžio lapu pridengti. Nepridengsi nepavyks. Būtent gali nebandyti iš savęs padaryti šventosios.Ir ko čia taip pykti, negi už teisybę. Bet aš tikrai su tavim nei šiuo nei kitu klausimu diskutuoti. Ir taip visiems viskas yra žinoma ir aišku.

maniau kad tik pas , snaucus , vieni ant kitu pamazgas pila , pasirodo , kad ne ! Visuose veislese yra savo isssisokeliu ! Nejaugi LIETUVIAI negali buti siek tiek draugiskesni vieni kitiems ?! Siaip tai sveikinimai EGZO Labas Apkabinimas! As jau praejau ta etapa , kai visi bande pakritikuoti mano sunis , taigi linkiu stiprybes islaikat si egza ! Gėlė Taip