Jogurtinis pyragas
recepto ner, bet jei kas labai pageidautu - bus. Super skanus ir gaivus, kas megsta tokius reikalus . As asmeniskai nemegstu, bet galiu pasakyt viena - sekmadienio sunku ryta neblogai atgaivina
Pageidauju :}
Vynuogės? .
modifikuotos melynes recepta sukurpsiu ryt poryt, o gal sianakt
Biskvito tesla: 4 kiausiniai 200 g cukraus 50ml aliejaus 200 g miltu 1 arbatinis saukstelis kepimo milteliu (ar gesintos sodos) Kiausinius labai gerai isplakti su cukrum mikseriu, ir beplakant imaisyti alieju. Sudeti miltus ir kepimo miltelius, ir viska gerai ismaisyt/isplakti. Tesla pasidalinti i tris dalis ir islieti kiekviena dali ant bet kokios turimos kepimo formos, pries tai ja isklojus kepimo popierium. Biskvito laksta kepti apie 8-10 min 190 laipsniu ikatintoj orkaitej. Jogurtinis kremas: 1 litras naturalaus jogurto 0,5 l pacios riebiausios grietineles 3 valgomieji saukstai zelatinos (arba apie 40g) Cukraus ir citrinos rugsties pagal skoni; Jogurta pora valandu palaikyt kambario temperaturoj arba koki 30-50s pasildyt mikrobangej. Deti cukraus ir citrinos rugsties, maisyti, ragauti, deti dar ir dar iki kol labai skanu/gaunat norima skoni. Isplakti grietinele ir imaisyti i jogurta. Isbrinkinti zelatina uzpilus siek tiek saltu vandeniu ir istirpinti virs verdancio vandens garu. Supilti letai i krema, ji maisant. O tada jau imam kepimo forma, dedam pirma bskvita, pilam trecdali kremo; tada antras biskvitas ir trecias taip pat. Kisam i saldytuva kad biski apstingtu, tuomet virsu puosiam/deliojam visokiausiais vaisiais ir uzpilam belekokio skonio zele (zele turi but atvesusi ir vaisiai istinge i jogurta, kitaip viskas isplauks). Kartais i pati jogurto krema pridedu pjaustytu braskiu ar melyniu, jei tik turiu atliekamu. Kisam i saldytuva ir stingdinam iki galo. Jauciu kokiu 4 h uztektu, as visad per nakti palieku. O jau sustingusi ir visoki grazu valgom . Tai tiek, manyciau. Jei kam kas neaisku, klauskit, nes tikrai nesu receptu rasymo ismanytoja . Man atrodo viskas labai aisku ir paprasta, bet maza kam kas.
Dėkui …
Uždėčiau savo, bet noriu, jog taviškė foto truputį “pabūtų” …
Vat cia as pasuoju, tokiu dalyku nei valgau nei gaminu.
mmm… kiek daug pertepimo… skanu : )