Jei zmogus registruotas bute... ???

Jei zmogus registruotas bute… ???

Sveikuciai, Iskilo toks klausimas, net nezinau kur reiketu kreiptis del nemokamos trumpos informacijos… tai sakau gal jus padesite. Butas priklauso mamai. Su ja gyvena(+registruotas tame bute 26 metu sunus). Jam antstoliai isjieskojo 5000 Lt. Jis niekur nedirba, pijokauja ir siaip labai kenkejiskai gyvena, todel tikimybe, kad sumokes =0. Ar anstoliai “neprikibs” prie mamos buto. Dekoju uz Jusu patarimus siuo klausimu ar nuorodas kur galeciau toliau kreiptis.

Buto neatims is mamos, jei bute sunus tik registruotas, ir jam nepriklauso. O is kur tie 5000 lt. baudos, ar alimentai, ar dar kazkas?

Kazkas su automobiliu… avarija buvo padares.

Jei baustas buvo pagal ATPK, tai atidirbs nemokamus viesuosius darbus ar pasedes paru uz padaryta pazeidima, jei kitokio turto jis visiskai neturi (pvz. televizosius, saldytuvas, tik drabuziu neims Cha cha ) Paieskojus, galima rasti panasiu temu su isieskojimu, pasidarys aiskiau MirktBe to dabar “registruotas” vadinasi- “deklaraves gyvenamaja vieta”.

Cia tavo draugas gal toks padykes? Šypsena

is mamnos ikrai neatims nieko, neturi teises, nes ne ji padare nusizengima, o sunus faktishkai nieko neturi, nes nera savininkas…bus jam kaip shuriko nuotikiuose…paru pasedeti…tik del vieshuju nesu tikras, ar bus jam taip linksma kaip Shurikui… Cha cha

Ne, tai ne mano draugas… tai pusbroliukas mano teta terorizuoja. Jei butu pasirinkimas, su tokiais as apskritai nebendrauciau. Net neisivaizduoju kaip turetu atrodyti “isvezimas” i viesuosius darbus. Ji suims ir kazkur prievarta lieps dirbti? (nes speju savo noru jis niekur neis)

visiskai teisingai tevai neatsako uz pilnameciu vaiku padarytus nuostolius, jei buto savininke yra motina, o sunus tik tera “registruotas” (siuo metu registracijos nera yra gyvenamosios vietos deklaravimas) jokiu tiesiniu pretenziju i buta buti negali.

Sveiki, as vel prie senos temos sugrizau, tik is kitos puses. Teta, jau nebeturi pinigu viena pati moketi uz buta ir nori ji keistis(arba parduoti). **Ar tvarkant dokumentus reikes jos sunaus (registruoto bute ir gyvenancio ten nuo pat gimimo) sutikimo ar kokiu nors parasu?**Dekoju uz pagalba

Jokiu problemu parduodant neturetu Ne kilti su sunumi, nereiks jo sutikimo, nebent jam dali buto teismas priteistu kaip nuosavybe. Bet nemanau, kad jis irodinetu, kad prisidejo prie to buto remonto ar pan.

Nu bet rask tu man toki suneli Cha cha