JC2 Demo

JC2 Demo

Du screenai ir abejuose nieko rimto nematyt Kietas

Padaryk tokį, kad būtų,kas matyt, arba pasakyk, ką nori pamatyt, pabandysiu nufotkint. Šypsena

jo rimtai man irgi labai idomu ka tu rimto nori pamatyt? Juokiasi

Prikabinai masina? Cha cha

Nu vat pvz sitam screene man cia kazkokia nesamone, freedom forces style arkada Blogai nebent as perdaug pripratau prie realybes

oho is sito screeno sugebi isziuret freedom forces style arkada?! mat koks tu izvalgus, as tai cia matau sraigtasparni Nekaltas

sraigtasparnis kuris tikriausiai yra lengvesnis uz ta visureigi bbz kokiu budu pasikabino ji uz stoglangio su siulu ir skrenda sau ramiausiai ir tikriausiai padare “stunt jump” jei paspaude left alt… tikrai cia ne arkada Taip

nu nu pradedam lazdavotis, ar as sakiau kad cia ne arkada? Juokiasiir isvis nafig mes cia gincijames kad sviestas sviestuotas, viskas pasitraukiu kol dar baisiau kasnors neissivyste Cha cha

Kūrėjai spiceliai padarė arkadą, kad būtų smagiau žaist… ir man jų sprendimas patinka. Liežuvis ŠypsenadOwix ten paprasta mašina, kuri tikrai nėra lengvesnė už sraigtasparnį, kuris yra žymiai didesnis žiūrint iš šono, o skristi ramiai su tokiu svoriu nelabai eina, mėto šiek tiek į šonus jei per staigiai sukiesi. ir mašina laikosi ant troso šiaip, abejoju ar siūlas išlaikytų Cha cha

tame ir reikalas kad norejau pamatyt rimta screen su kokianors intriga o ne is james bond skyrelio

kazkam truksta realybes, kad realybes iesko geimuose Cha cha