Jau greitai
Dar nepilnametė ko gero, o jau kokios krūtys.
Aiškiai matosi du dideli pliusai. Ir kokių plastinių operacijų nepridarysi, kad tik žaidėjam įtikti.
sakai apsimoka pirkt? Neprisiverciau pabaigt XIII nors reikia
Nu kol demo tik yra tai sunku pasakyt. Bet atrodo tikrai geriau už XIII. Tame traileryje praktiškai viska sparodyta kas naujo yra. Tik šitas aišku bus trumpesnis dvigubai ar net daugiau. Aš pirskiu, o ir atsilipeimai neblogi kas žaidė(jp versija jau išleista) Bet vat norėčiau ir preorder DLC gaut, bet nėra kur, tik UK galioja visur. Tai galvoju palaukt, kol atpigs bent biški ir tada pirkt ir + DLC nuspirkt, nes šitą mergaitę norisi su DLC rubeliais matyt ir kad bosas omega būtų
Ta prasme, kad kuo mažiau rūbų būtų. Ot šėlmis.
Ne ten gražesni ir tiek
O taip, taip. Final Fantasy XIII-2 DLC includes bikini costume for Serah. pixelitis.net/wp-content/uploads/2011/12/beab170afd6e3281ec 5e6a68e6677d3b1.jpg
Och tu blemba, dabar paieškojau, kad lyg ir nebus to kostiumo kur aš noriu tas bikinis gal ir nieko o tas kitas meh. Aš va tokio noriu: dreager1.files.wordpress.com/2011/06/ff13_02.jpg
O blemba! Pagalvojau čia jau koks Puella Magi Madoka modas ant skyrim :\
Kushliau, gi su shitais gi buvo ji per 13ta. O bikinis sugeneruotas graziai
Graži, tik biškį too old.
muziqaz > taip, bet už ją žaist nedavė o aš noriu lakstyt tais pačiais apdarais po pievą ir kad vėjas kedentų jos plaukus
60h gameplay buvo zadeta tai cia maziau nei FFXII ?
FFXII nepamenu kiek val gameplay buvo ir prie koč ia jis iš vis ar čia suklydai ir norėjai XIII parašyt? XIII yra ~50val ilgumo, imant platiną užtrukau 100val. XIII-2 sako yra trumpas tik ~25val, o platina ~50val.
jo suklydau viena palka mazokai seip o kitas normalus JRPG tik po dvieju menesiu
Koks?
Tales of Graces