Jau greitai

Jau greitai

gametrailers.com/video/gameplay-overview-final-fantasy/7256 50 Valio

Dar nepilnametė ko gero, o jau kokios krūtys. Cha cha

Aiškiai matosi du dideli pliusai. Ir kokių plastinių operacijų nepridarysi, kad tik žaidėjam įtikti.

sakai apsimoka pirkt? Neprisiverciau pabaigt XIII Šypsena nors reikia Cha cha

Nu kol demo tik yra tai sunku pasakyt. Bet atrodo tikrai geriau už XIII. Tame traileryje praktiškai viska sparodyta kas naujo yra. Tik šitas aišku bus trumpesnis dvigubai ar net daugiau. Aš pirskiu, o ir atsilipeimai neblogi kas žaidė(jp versija jau išleista) ŠypsenaBet vat norėčiau ir preorder DLC gaut, bet nėra kur, tik UK galioja visur. Tai galvoju palaukt, kol atpigs bent biški ir tada pirkt ir + DLC nuspirkt, nes šitą mergaitę norisi su DLC rubeliais matyt Cha cha ir kad bosas omega būtų Šypsena

Ta prasme, kad kuo mažiau rūbų būtų. Ot šėlmis. Cha cha

Ne ten gražesni ir tiek Cha cha

O taip, taip. Cha cha Final Fantasy XIII-2 DLC includes bikini costume for Serah. Cha chapixelitis.net/wp-content/uploads/2011/12/beab170afd6e3281ec 5e6a68e6677d3b1.jpg

Och tu blemba, dabar paieškojau, kad lyg ir nebus to kostiumo kur aš noriu Juokiasi tas bikinis gal ir nieko Cha cha o tas kitas meh. Aš va tokio noriu: dreager1.files.wordpress.com/2011/06/ff13_02.jpg Cha cha

O blemba! Pagalvojau čia jau koks Puella Magi Madoka modas ant skyrim :\

Kushliau, gi su shitais gi buvo ji per 13ta. O bikinis sugeneruotas graziai Cha cha

Graži, tik biškį too old. Nežinau Cha cha

muziqaz > taip, bet už ją žaist nedavė Piktas o aš noriu lakstyt tais pačiais apdarais po pievą ir kad vėjas kedentų jos plaukus Cha cha

Čia reiktų jau sakyt - goo.gl/VlUIL . Cha cha

60h gameplay buvo zadeta tai cia maziau nei FFXII ?

FFXII nepamenu kiek val gameplay buvo ir prie koč ia jis iš vis ar čia suklydai ir norėjai XIII parašyt? Cha chaXIII yra ~50val ilgumo, imant platiną užtrukau 100val. XIII-2 sako yra trumpas tik ~25val, o platina ~50val.

jo suklydau viena palka Cha cha mazokai seip o kitas normalus JRPG tik po dvieju menesiu

Koks? Nekaltas

Tales of Graces