James Cameron's Avatar

James Cameron’s Avatar

Kas nors žaidėte? Kaip įspūdžiai? Man tai visiškas nusivylimas istorijos atžvilgiu… Jei matei filmą, tai tragedija žaidimo istorija palyginus su filmu - nesilaikoma jokių esminių Navi pasiaulio normų, kurias taip askalavo filme: Navi išvis nesusijungia su gyvūnais (arkliais, paukščiais), užlipi kaip ant paprasto arklio ir jodinėji, be to gali skraidyti su skirtingais paukščiais (o juk kiekvienas paukštis gali skraidyti tik su vienu Navi, tai taip išeina kad visi nori skraidyt tik su žaidėju Nustebęs ), taip pat yra neatitikimų su tuo kaip prisijaukini savo paukštį pirmą… in overall - apgailėtina. Tačiau yra ir gerų aspektų - įvairūs ginklai, skill’ai, smagi ir ne per daug lengva kovos sistema. Bet tiesiog net nesinori žaisti kai šitaip istorija neatitinka filmo…

Iš review sprendžiant tai šūdas Nekaltas Pats tai nežaidžiau.

Ar tik ne unreal engine vėl? Pavargęs

o kas tau blogai su tuo unreal enginu? Cha cha zaidziau brothers in arms hell’s highway ir viskas man ten gerai buvo Nekaltas

Aš irgi nesuprantu kodėl Kushlius ue3 nekenčia Cha cha Atrodo normaliai, performancas irgi neblogas.

Ne todėl, kad atrodo blogai ar pan. bet jau nusibodo Cha cha

Truputį info paieškojus tai sako gūglė, kad čia naudotas stipriai modifikuotas Dunia Engine, kuris buvo sukurtas Far Cry 2 žaidimui. Performance tai šiaip labai geras, jokių lagų, viskas atrodo padoriai, aplinkos ir gyvūnų detalės įspūdingos, bet efektai kaip sprogimai ir panašiai tai tiesą sakant apgailėtinai atrodo (kaip iš senos kartos žaidimų).

Be grafikos jame turbūt nieko daugiau ir nėra…

Didziausias minusas monotonija. O zaist nezaidziau, pradziai reik filma paziuret Šypsena

Aš bent jau iš šito screeno nematau čia ir tos grafikos. Jau išpindėjau turbūt Cha cha

Na as filma maciau jau 2 kartus, kino teatre. Zaidima tureciau greitu laiku isbandyti, jeigu laiko bus Laimingas