James Bond: Blood Stone
Nusprendziau sita pazaisti, ta pacia proga nuo x360 dulkes nuvaliau Visai nieko zaidimas, ypac tiems kam patinka 007 filmai. Daugiau filmuku, nei gameplay, bet kol nenoriu rimtai zaisti, tinki ir sis
Apatija man kažkokia žaidimams, nuo gruodžio pradžios nieko nežaidžiu silent hill’ą ir assassins creedą naują biški paklibinau bet ir tai nėra noro.
man irgi visai patiko
Jūs man assasins creedo esmę paaiškinkit. Nes man ten bėgiojimas po stogus ir guardų kapojimas. Ar aš ten kažkokių features nežinau, ar ten ateity kažkas gero laukia?
nežinau, man assasins creed irgi atrodė, kad bus įdomus kaip hitmanas, bet realiai… net neprisėdu. o hitmaną, ypač paskutinę dalį, buvo kaifas žaisti
Paskutiniai du komentarai labai i tema Sekantis gal apie kokias bulves bus?
Tingėjau bulvių nusilupt vakar, tai picą pietum išsikepiau
o as vakar kaip tik bulviu kapojau
Pirmas assassinas tai toks monotoniškas buvo, poto jau žaidžiau kad tik pabaigt. Antras jau bent man, užduotys ivairesnės, miestai gyvesni. Nauja dalis panaši į antrą. O hitmano visas dalis pereinu reguliariai kas kokius du metus.
Hm… nebloga mintis, reiks bulviu siandien issikept
bulves keptos su kefyru labai gerai
jamam bulves
Blynai su mėsa
bet tai kaaaaaaiii skanuma
Siaip suprantu, kad kartais smagu pasneket i lankas, bet bent jau zaidimu temos prisilaikykit Gi ne koks ukininku klubas cia
ok. sudėtinga keptas bulves valgyt ir geimint vienu metu. na nebent per cs kokį (jei ne DM). Nors jei gruzdintos “french fries” tai gal ir nieko…
Maisto simuliatoriu zaidziam MUD tipo
Skotai prie ko cia ukininkas ir keptos bulves? Ar pas jus ten jei jau kepi bulbes, tai skaitosi ukininkavimas?
geimerių maisto klubas