Ne metai nusinesa jaunyste, ja isvagia pasenusi sirdis. / V.Adamkus Grazios moterys - ryskios kaip zvaigzdes, todel tiek daug apdegusiu vyru! / autoriaus nezinau, o gaila
ai dar prisiminiau: Grazi moteris - akims rojus, sielai pragaras, kisenei skaistykla. Moteris panasi i seseli: seki jai is paskos - ji pabega. Begi nuo jos - ji seka paskui tave. Jega nugali tik jega, o grozis nugali viska. Jeigu moteris salta kaip zuvis, vyras privalo buti kantrus kaip zvejys. Niekada nesigincyk su kvailiu - zmones gali nesuprasti, kuris is jusu yra kvailys…
Gal ne visai tiksliai, bet čia “išėjusi” iš pokalbio mintis: Česlovas Stonys: “Žmonės nori daryti tai, ko nesugeba. Ir tada į juos būna graudu žiūrėti.”
Tolkeino: Nevisi, kurie klajoja, yra pasiklyde
Gorbaciovas: ‘If what you have done yesterday still looks big to you, you haven’t done much today’
Victory belongs to those who believes in the most. Those who believe they can do something are probably right -and so are those who believe they can’t. (Anonymous)
Meile neiesko lygaus,ji padaro lygu.(Kornelijus) Zmogaus valia yra jo laime.(Gorkis) … ir dar man labaj patinkantis ,taciau neatsimenu kieno sis posakis : geriausias moters papuosalas,tai jos skonis.
Nezinau, gal jau kas nors tai buvo parases, bet vis gi. “Bet tik veina žinau, kad jeigu visi žmonės suneštų savo bėdas į vieną vietą ir panorėtų pasikeisti su kaimynais, tai, gerai įsižiūrėję į kaimunų bėdas, kiekvienas neštųsi namo atgal savąsiąs atsineštąsiąs.” Herodotas “Istorija” Įvykio tikimybė yra atvirkščiai proporcinga norui, kad taip įvyktų. (Merfio dėsnis) Neterškite meilės draugyste. Pabaiga yra pabaiga. (M.Remarkas) Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. (Seneka)
oi kiek daug tu zymiu posakiu sunku net ivardyti, kuris tiksliausias ar geriausias;D bet visgi keleta pateiksiu: “Laimingi budami, mes visada geri, bet budami geri, ne visada laimingi”/O.Waildas/ “Ne pats velnias nesugeba nieko padaryti zmogui, kol sis dar sugeba sypsotis”/A.Miunte/ “Jei tikrai nori, gali tureti viska, ko troksti.Tik privalai taip stipriai to troksti, kad tas noras verzte verztusi per oda ir susijungtu su pasauli sukurusia jega ”/S.Graham/
*~* Jeigu žmogaus protas būtų toks paprastas, kad galėtume jį perprasti, tada mes būtume tokie kvaili, kad vis tiek jo nesuprastume (I.Kantas?) *~* Mada - tai išsigimimo forma; ji tokia šlykšti ir atgrasi, kad mes kas pusę metų stengiamės ją pakeisti. (Salvador Dali) *~* Kai tu juokiesi, pasaulis juokiasi kartu su tavimi, o kai tu verki, pasaulis toliau juokiasi. *~* Jis bijojo tikėti, o baimė - žingsnis į tikėjimą (A.Škėma) *~* Man labiau patinka pasitikėti ir dėl to būti apgautam, negu vis nepasitikėti. Nes pirmuoju atveju aš tik valandėlę pasikankinu, kad buvau apgautas, o antruoju - kankinčiausi nuolat. (Gogenas) *~* Nėra nei blogo, nei gero oro, yra tik oras ir kiekvieno mūsų reakcija į jį. (Louise L.Hay) *~* Reikia niekada neišvykti arba niekada nesugrįžti, nes sugrįžęs niekada nerandi ką palikęs ir imi nesutarti su pačiu savim. (E.M.Remarque) *~* Neišsižadėk savyje gyvatės - įkas. (E.Malūkas) *~* Dievas žmogui leido mylėti, kad tobulėtų, o velnias davė pinigų, kad virstų gyvuliu. (E.Malūkas) *~* Pasaulyje tiek daug juokingų dalykų todėl, kad dauguma žmonių į save žiūri pernelyg rimtai. (O.Henris) *~* Tačiau ir ilgiausia tamsiausia naktis kada nors baigiasi (M.Ende) *~* Pagal aerodinamikos dėsnius kamanė negali skristi. Tikriausiai jai to niekas nepasakė. *~* Jeigu žmogui duota svajonė, tai duota ir galimybė jai išsipildyti. (A.Mamontovas) *~* Yra taip, kaip yra. Todėl negali būti kitaip. (J.Ivanauskaitė) *~* Suaugęs žiūri, o vaikas mato (E.Malūkas) *~* Visada gali būti dar nelaimingesnis negu manai (E.M.Remarque) *~* Kariaujame, kad išsaugotume taiką. (E.M.Remarque)
ai dar vienas nemirtingas: “Jei jo prakilnybė viešpats dievas prieš kūrimą būtų su manim pasikonsultavęs, aš būčiau pataręs jam padaryti ką nors paprastesnio”. - Alfonsas X Išmintingasis
calatea paskutinis labai geras o as vat dar viena prisiminiau :Ruko tas, kas neturi ka buciuoti /Freudas/
na vieną čia kažkur girdėjau: Gyvenimas - tai kas vyksta, kol tu kuri ateities planus. na man tai šitas labai prie nuotaikos ir širdies…
Megsta medu meskinai (V.Pukuotukas)
Vaiką mylime už tai,kad yra, suaugusį - už tai, koks yra.
,Mes negalime pamilti antrą kartą tų, kuriuos kartą nustojome mylėti" – F. De La Rošfuko
Kodėl styga nutrūko? Aš mėginau išgauti garsą, pranokstantį jos jėgas, - štai kodėl styga nutrūko. R.Tagorė.
Vaizduote svarbiau uz zinias (A.Ensteinas)
Jei išgerto alkoholio kiekis lygus išgėrusiojo masei, tai ta masė beveik visada būna be sąmonės. Nežinomas
Senatve tragiska ne todel, kad esi senas, bet todel, kad esi jaunas. O.Wilde