ivano lagaminas
Ivano lagaminas presuoto kartono deze nudazyta ruda spalva ir metaliniais uzraktais - sklendem. Senuose filmuose galte pamatyti.
tame irgi. O dar filme “Mes iš džiazo”. Rekomenduoju beje, nors abejoju ar ką suprasi.
Turiu beje.Atvykes is JAV smona dariau ir atkasiau palepeje.Laikau ten popierius ir dokumentus is JAV. Gaminami jie 2 spalvu: ruda ir juoda.Remas - medinis,vidaus drapuote languota medziaga: baltos juosteles kryzmai, fonas zalia,melyna,raudona etc. Isoreje ju kampai apkalti profiliuoto plieno lakstais 4x4 cm.,krastai irgi apkalti plieno juostele.Juostele ant krastu gali buti gali ne(jei senesnis modelis,koks prieskarinis) ,bet kampai apkalti visada. Jeigu toki cemodaneli tinkamai ekspluatuoti,- jie turi buti pakrati 110% talpos,kad uzdarant tektu kazkam ant dangcio uzsilipti, tik taip galima juos metyti,sedeti ,trankyti - nieko jiems neatsitiks,100 metu tarnaus.Dazniausiai tokie cemodanai nedidukai,kokius 2 k mazesni negu nuotraukoje.
agree, neblogas dalykas. Aš irgi turiu nediduką. Replės, cviakai ir plaktukai ten ilsisi
Turiu du kaustytus didelius čemodanus. Turiu tik todėl, kad nusprendžiau radęs užsilikusius nuo neatmenamų laikų neišmesti
This is an other true story… Vienzo susipazinau gyvendamas USA su lietuvaite home attendu ir vazinedavau i svecius savaitgaliais.Ji priziurejo tokia archyvine senute ir namas( Long Island salos gale ,Montauke) gyvas(dabar jau nebe) American history musem.Vienzo ziurinedamas fotkes,raritetus,knygas susidariau gyva JAV uzkampio gyvenimo vaizdeli pokaryje(Stribu,partizanu,tremimu,kolchozu problemos jie neturejo ).Bet gyvenimas kazkiek panasus i Breznevo epochos TSRS: pasirodo rankdarbius jankiai mokejo daryti,zinojo kas yra liaudies medicina,po miesteli savo dviraciais masiskai vazinejo. Paneles klientas viena grazia diena tyliai pasimire.Tinka zodis ‘uzgeso’,protinga ir izvalgi moteris buvo A+A.Perspejo mane ‘pikta tavo girlfriend,saugokis’. Moteri palaidojo,o panalei uz darba leido pasiimti daiktus kokie patiko.Buvau mobilizuotas i pagalba persikelti.Uz pagalba buvau apdovanotas amerikietiska skrynia-suolu. Taip ji patiko,kad atsiveziau i Lietuva (skrynia,o ne panale). Tikiuosi tuos 2 daiktus,jankiska skrynia ir ‘ivano ciumodana’ issaugoti kartu kaip Rytu ir Vakaru susitaikymo simboli