Pirmakart nuvykus tai buvo daug ispudzhiu: viskas atrode labai faina antra karta nuvykus lankkiau tas vietas ir miestus kurie labiausiai patiko. Tikrai verta apsilankyt!
Tik va priesingai nei dauguma paneliu po kelioniu i Italija pradejau nemegt italu ir labiau vertint lietuvius vaikinus
Bo italai per daug audringai reaguoja i sviesesniu plouku paneles… Tox demesys ilgainiui pradeda erzint.
Bet vistiek Italija
[quote]Rėjytė rašė:
Merginos, tik nesipazindinkit su italiuksciais, besitrinanciais pagrindinese miestu aikstese ar kitose turistinese vietose. Tai kaimieciai arba kareiviai, suvaziave i turistines vietas specialiai kabinti uzsienieciu merginu
Jei norit rasti normaliu vyru ir uzmegst galbut ne vienanakciu pazinciu, eikit tik i italu lankomus klubus ar kt.vieteles
[/quote]
je, gryna teisybe, tie gatviniai "ciao bella" yra visishka lazha. nes kitur kaip pastebejau, italu yra ateities spejikai, burejai, chiromantai ir kitokie koldunai. taip ir suzhinai, kad ateitis tavo bus rozhine ir be akiniu, na viskas tiesiog idealu: karjera, sveikata … o va su meile tai nekas . taciau tai - dalykas lengvai pataisomas, idant burejo draugas, na tiesiog idealiai tau tinka pagal zhvaigzhdes, kritines dienas, o judvieju DNR kombinacijos tobulai papildo viena kita. zho, tik griebk ta drauga kuo greiciausiai, kad likima visishkai susitvarkyti.
Ui saunu radau tema paie kuria galeciau sneket ir sneket! Apie Italija galeciau rasyt…visiem pabostu! As vaziuoju i ja sausio 20d. As ten soksiu su orkestru atstovausime Lietuva Europos sajungoje(zmones palinkekit sekmes) nerealiai laukiu busim San Remo mieste gal kas ten yra buve ir gali apie ji papasakot? As isivaizduoju kiek Italiuku demesio susilauksim nes jie del Lietuvaiciu pakaise, as ati patyriau jau ispanijoj! tei va Myliu italija!!!
aš už savaitėlės važiuoju į Italiją, bet turiu vieną problemėlę…Ką parvešt lauktuvių (bliamba, visi prašo) o aš ten apie 200 eurų vešiuos (65exkursijoms), tai reikėtų,ka nebūtų labai brangu, patarkit,kąąąą… šiaip aš varau į stovyklą SERENISSIMA, netoli riminio, aplankysim San Mariną, veneciją, pakeliui Vieną… Vienu žodžiu : įspūdžiai bus po to. Tai pakartosiu klausima… ka parvesht draugams,kad labai daug nekainuotu?
Italija-salis,kurioje ruosiuosi praleisti savo likusi gyvenimele manau,tai daug pasako…daug kur buvau…Visiems siulau aplankyti provincijos EMiglia Romagnia kurortus palei adrijos jura…pradekit nuo Rminio,Riciones,ten nuostabu,o tokiu miestleiu daugybe,istisa pakrante…labai grazi provincija ABruzzo,ten ir kalnai didziausi italijos yra ir labai grazus miestas prie juros Pescara…zodziu,Italija-salis,kuri turi viska:nuostabius zmones,kalnus,jura architektura…kaip nei viena kita salis… aplankykit…
Labai brangi salis palyginus…reikia nemazai euru veztis… ypac Sicilijoje…nors graziu vaizdu apstu sioje salyje, gale keliones jau net atsibodo tie griuvesiai
Italija - nereali ir sunkiai ishsemiamu ispudziu shalis. Vieno ar penkiu kartu jai pazinti kad ir kaip noretum neuzteks. Kiekvienas regionas savitas, kuo pieciau - tuo karsciau (visai atzvilgiais), graziau ir italiskiau. Juokingi man tie kas siulot su italais nebendraut, cia panasiai kaip vilniuj su vilnieciais nebendraut, nes gali but studentai is kaimo atvaziave… kaip kitaip tikra tos salies gyvenimo skoni pazinsi? Masinio turizmo vietos Italijoj kaip ir visur - arba rinkites low season jei nenorit tuo masiniu turistu jaustis. Kita iseitis - rinktis ne masinio turizmo vietas, kaip Sardinija, Toscanos kaimai (Siena ir Florencija aisku butinos), Puglia (Bari ir aplinkiniai kaimai). As taip ir darau. Pasidomekit savarankiskomis kelionemis ir savarankiskais marsrutais - tikra Italija pazinsite.
cia tai tiesa, karsti vyrukai… Bet kai is nugaros ar is priekio atrodo fainulka, o is sono pilvuzas kyso - nelabai maloni staigmena… Cia zmones jau daug pasake apie italija ir jos grozi… Viskam pritariu Super salis.