Italija ar Kroatija?

Italija ar Kroatija?

[quote]Italija;]

Kroatija Kietas ten pasakiskai grazu. na Italija taip pat grazi, bet as is siu dvieju rinkciausi Kroatija, tai mano svajoniu salis Apkabinimas

Taip

italija… beabejo… viduzemio pakrante… nuostabus miestai… buvau ir kroatijoj ir italijoj… vaziavom auto viska susiradom patys be agenturos…

Italija! ypac siaurine Italija nuostabi. visi tie miesteliukai, kalnai ir italu tradicinis maistas.
siulau agentura “Vilturas”. super vadovas Cha cha
o siaip geriausia savo automobiliais vaziuoti.

Italija !!! pati nerealiausia Širdis

eeeee, cia svarbiausia finigeliai Laimingas
buvau ir italijoj ir kroatijoj. kroatija man patiko labiau del keliu priezasciu- ten pigiau ir gali issireikalauti tokiu gyvenimo salygu ir maisto kaip ir italijoje. pasaka
mano asmeninis patarimas butu toks- jei nebuvai ir ten ir ten, pirma varyk i krotaija Gerai

Graziausias gamtos stebuklas Kroatijoj -Plitvicos ezerynas.
O Italijoje varyk i Veneciją ,Romą …
aš pati traukčiau pas italus.Mirkt

Ir ten ir ten…
Is Kroatijos galima laivu nuplaukti i Venecija… Neprisimenu dabar laivu ar keltu… Atrodo lyg ir keltu… Cia aisku, jeigu su savo masina vyksi…

italija…

kroatija, pirmas jura kroatijoj daug svaresne, kroatai netokie didele ****ukai atsiprasant kaip italai, apie gamta as net nesneku kroatija super, galima rasti visko, kalnai, zydra jura, nacionaliniai parkai ypac plytvica, verta aplankyti dubrovika vienas grazesniu miestu kuriuose esu buvus. Dar vienas patarimas labiau siulyciau vaziuoti i pietine kroatija. Taip pat patarciau vaziuoti su "gruda" nes kroatijoj tikrai nuostabus gidai, idomi programa, neblogas apgyvendinimas

Kroatija.
Buvau ir Italijoj (Roma, Venecija). Bet jau pora metu iseiles savo auto vaziuoju i Kroatija. Dar rekomenduoju Bosnija Hercogovina, labai grazus krastas. Aisku, buvau vasara - gamta nereali. Butina aplankyti Mostara - vertas demesio miestas.