Istrinkit mano temas...

Istrinkit mano temas…

Gerb. Moderatoriai. Istrinkit 3 mano temas,kurios yra seniai neidomios ir nereikalingos. Tikrai nereik kad kas skaitytu tas nesamones kurios buvo parasytos seniai. Vistiek niekas neberaso jau. Aciu

O gal galima ir paciam,tik nemoku? PadekitNekaltas

Cha cha

nicy! dv rimtai ishtrinkit nes juokingaCha cha

deti…

Gerb. Moderatoriai,ar galetumete istrint viska kas yra skiltyje "Mano temos"? Nes nereikalinga medziaga tik viea uzima. Aciu. TRINKIT!

O nenori pasiskaityti DUK, kada ir uz ka yra trinamos temos.

Jau skaiciau,ir kaip supratau,reik ten tema perpildyt per 500zinuciu (floodint),tada gauni bana ir istrina ta tema. O kad taip butu koks mygtukas kaip dienorasciam trint "x" ir mygt,ir istrini. Ar isvis imanoma istrint jas? Ar taip ir lieka nesamones?

dažnai užduodamuose klausimuose aiškiai parašyta, kad trint temų negalima, kad nebūtų sunaikintos daugumos dalyvių diskusijos. pasiskaitykit DUK, sužinosit atsakymus be klausiamųjų temų atidarinėjimo. floodinant temoje gausit ban’ą klube, spyną ant temos ir floodo komentarai bus ištrinti. kodėl manote, kad moderatorius ištrins visą temą su kitų žmonių diskusijomis?

Aš tai trinu temas, jei to pageidauja jų autoriai. Tai paskelbiau klubo taisyklėse, ir BITĖ plius, perskaičiusi jas, neprieštaravo dėl to punktoNe
Manau, temos autorius turėtų turėti teisę ištrinti SAVO temą.
Asmeniškai man visai negaila, kad kažkas ištrins mano kadaise rašytą žinutę vienoj ar kitoj temoj… Daug rašiusi esu, nepatingėjusi parašyt, bet jei tai niekam nebeaktualu - nejaučiu jokio gailesčio dėl tų žinučių. Nekaltas
O jei kas rašo dėl perlų - man tokių negaila, nes jokios naudos…Nekaltas

Butent. Jei tose temose buvo kazkas rasyta pries kelis menesius,gal pries metus,ir niekas nepildoma,tai kodel reik kazkieno gailet komentaru? Rado priezasti kodel neleist trint… Nu bet tikrai galetu istrint,arba leist trint,kaip sake DUK,tam tikru ten paros,ar menesio,metu ir skirt tam keleta min. Ech tie moderatoriai…

Tai kitąkart prieš kurdamas temą pasidomėk, ką klubo, kuriam ruošiesi rašyt, moderatoriai mano apie temų trynimą.

Kaip manot, ar butu gerai jei Bite Plius istrintu visas temas, senesnes nei menuo? Visas temas visuose forumuose! Juk vis vien nepildomos Nekaltas. Ir serveriuose vietos kiek atsirastu… Cha cha
Kai kurios temos - vien tusti tauskalai, tokiu negaila. O kai kuriose yra idomiu diskusiju ir minties perliuku. Tokiu gaila.

Nu tai galetu atsizvelgti i tu temu autoriu prasymus,zinuciu kieki,jei jis virsija ten gal ~100 tai negalima trint… O dbr nesamone gaunas…

o kodėl jūs manote, kad dalyvis kurio jūs nepažįstate ir parašė į jūsų temą (nors tema ir teturi tik 20 ar panašų kiekį žinučių, o atidaryta gan senai), norės, kad jo komentaras būtų ištrintas?

Galėtų būti svarstyklės, kuriom pasvėrus būtų galima per penkias sekundes nustayti, verta temą palikti ar ne…
Tačiau tokių neturime…

O šiaip man Bitė+ tuo ir patinka, kad išlieka tai, ką buvom parašę… Deja, išlieka ne tik tai, kas svarbu, ką verta prisiminti, bet ir visas šlamštas.

O tai cia jau labai visi svarbiai,galima pagalvot,raso ane? Tokias jau auksines mintis i kiekviena tema raso? Nugi rimtai,turi but kazkokia sistema… Kad ir tos svartykles. O tai lieka nesamones parasytos kazkada seniai,ir dbr nereikalingos tikrai.

koks skirtumas ką rašo. svarbu, kad čia yra dalyvio nepriklausoma mintis ar komentaras- kodėl jūs nusprendėt, kad jūsų prerogatyva jį trinti? Badas labai tinkamai atsakė jums į klausimą dėl laikotarpių. galima ištrint net savaitės senumo temas, bet tokiu atveju Bitėplius praras savo tapatumą. o dėl senų temų trynimo- jei dalyviai prieš atidarydami vis naujas ir naujas temas, pagalvotų, ar ta tema tikrai aktuali ir ar ji ilgalaikė, manau, nebūtų tiek nereikalingų temų Bitėjeplius (kurias kaip šiuo pavyzdžiu matome, paskui prašote ištrinti).

Bitė viską renka į savo avilį, kad ateinančios kartos ir mūsų proprovaikaičiai nuskridę į Marsą galėtu paskaityti, ką mes čia priblevyzgojom per visą Bitės plius egzistavimo istoriją Cha cha

Taip taip, kada nors Bites plius archyvai bus ne maziau svarbus uz KGB archyvus. Isivaizduokite, koks nors pridurkas po 30 metu uzsimanys tapti Prezidentu, betgi ka daryti, zurnalistai isknis visas jo nesamones! Cha cha O stai tada Bite plius paskelbs aukciona ir parduos forumus Rusijos spectarnyboms uz 155 milijonus jevru. Na ka cia bepridursi, puikus biznio planas… Kietas