Įsimintiniausi ir prasčiausi spektakliai

Įsimintiniausi ir prasčiausi spektakliai

dar prie geriausiu butinai turiu prideti spektakli "Bunkeris"!
spektaklis - geris… sedi ir geriesi… kazkoks neapsakomas jausmas… verta!

tokie spektakliai kitaip vadinami - popsu… Cha cha dar vienas is tos serijos buvo taip ispuoseletas ir visu isgirtas “Meile ir mirtis Veronoje” Siemens arenoj pernaiper valentino diena… Veee galvoju kaip cia neapsirikt ir siais metais… Pavargęs
o isimintiniausi - Keistuoliu “Bremeno muzikantai”, Zaldokyne - dramos teatre, Maskaradas - Mazojo teatro… ir siaip manau, nera ne vieno spektaklio, kurio neverta pamatyt… Apkabinimas

na sutinku, nes bet kokia patirtis yra reikalinga ir naudinga Cha cha

[quote]maCiau daug visOkiu nepasisekusiu, bet, kad bLogiausi yra mokykLose tai nieko nepasaKysi ;D

O man labai laaaabai patiko spektaklis-koncertas pagal Jesenino kuryba, kuriame vaidino A.Latenas, romansus dainavo Meskela. Sujaudino iki shiurpuliuku. Eiciau dar ir dar tik nebezinau kur eitiJuokiasi, buvo gastroles Siauliu dramos teatre.

"Praba" labai patiko.

Man dar žiauriai patiko akademinio ‘Faustas’.

paskutini karta maciau tikrai prasta Varno “Trafargaro aikste” Veee pasirode kaip visiskas transvestitu sou…

Visuose Versmės skaitymuose buvau Šypsena
Vienaveiksmė mono pjesė pradedančiam aktoriui man labai patinka. Žinoma, labiausiai patiko, kai pats autorius-Justas ją skaitė.

Dar "Už durų" geras buvo.

“Sing, when you are winning”- kažkoks nesusipratimas Cha chaCha cha

niu taip, aš tai labai sužavėta likau, nes tie partizaniniai laikai labai siejasi su mano šeimos istorija… Tikrai vertas dėmesio spektaklis, siūlyčiau visiems pasižiūrėti Šypsena
Camille, o aš labai džiaugiuosi, kad iš viso jauni žmonės domisi teatru ir jį vertina Šypsena