is tos pacios simfonijos

is tos pacios simfonijos

bloga kampa pagavau, vienas dangoraizis kazkur slepiasi… bet lijo, tai stengiaus greiciau begt is ten Šypsena

Nematau nei vieno dangoraizio… Ne

na sorry, man jau cia dangoraiziai, ne Shatu lygio aisku, bet Lietuvoj tai jau sis tas… Airijoj ir tokiu nera Ne

kaltaukos smalsumas: o nuo kokio aukscio vadinama ‘dangoraiziu’ tada? Nekaltas

vienam ir 12 aukstu dangoraizis, kitam ir Petronas tower jau per zemas, nes Taipei 101 aplenke. KOks skirtumas kiek aukstu - aukstesni pastatai nei aplinkiniai bei auksciausi mieste ir yra dangoraiziai. Itariu tuoj amerikonai cia apsireiks Cha cha o as pvz malaizijoj gyvenu ir man jus su savo chikagos Sears Tower atrodot kaip vaikai, nes pas mane Petronas yra Cha cha Liežuvis

grazu ir viskas, o kaip pavadinsi taip nesugadinsi Šypsena Daug pastatu is Lietuvos itraukta i auksciausiu pastatu kataloga webe emporis.com/en/wm/ci/?id=100732 Patiko vinjete ten - kaireje nauji pastatai, desineje senas miestas (o tu nauju tikrai daug bus, visa bomzyna apstatys su laiku). Tik kad i senamiesti nelystu…

dangoraiziu vadinamas pastatas nuo 17 aukstu

reiskias sitie tinka, nes dar nuo senu laiku atmenu, kad Lietuvos viesbutis turi 20 ar 22 aukstus Cha cha