irishman
Vienas iš šiuo metu mano žaidžiamų - The Saboteur. Kas nežaidęs, tai 2009 gruodį išejęs sand-box žaidimas, vykstantis 1940 nacių okupuotoje prancuzijoje Išsiskiria savo spalvomis, nes nacių užimtose teritorijose nespalvotas vaizdas. O kas žaidė, kokie įspūdžiai? Man asmeniškai idėja jo gera, bet labai trūksta užbaiktumo.
Klaidų kratinys. Įdėja gera, bet kai važiuoji uždarame tanke, ir tave naciai atpažysta, tai jau verčia susimastyti. Šiaip įdomus žaidimas. Yra bugas, kuris leidžia originaliai žaidimą užbaigti jam tik prasidėjus.
ispudziai nieko, bet kazkaip sunkiai sukosi idomi mintis
Na vertinam taip kaip ir visus panašius, kur gyvybės atsistato automatiškai…
Jo, gyvybės tai durnai padarytos. Praktiškai nemirtingas herojus
Man patiko, perėjau atsimenu ne taip ir seniai gal tik prieš metus. Atmosfera žaidimo labai gera, tas pats laipiojimas pastatais, sabotažų darymas ant kiekvieno kampo ir nacių šaudymas man labai patiko, o kam gali nepatikti? Scenarijus su istorija taip pat siejasi, kai daugelio kitų žaidimų viskas atsiranda iš scenaristo fantazijų. Toks irishman’as išties buvo en.wikipedia.org/wiki/William_Grover-Williams o ir visokių “Baltųjų rožių” judėjimų tikrai netrūko tuo metu. Gaila tik, kad studija užsidarė ir antros dalies niekas nesukurs, o butų pvz. visai nieko irishman’a išvysti antroje dalyje laipiojantį po Berlyną. youtube.com/watch?v=LeNv8zlzlV8
Ne užsidarė, o priverstinai uždarė, ir dar spaudė kuo greičiau pabaigti žaidimą. O nemirtingas herojus ant easy. Jūs ant Hard pažaiskit.