irgi komercija
Parduodu 4 ziemines padangas 205/60 R16: 2vnt Nokian WR, 2vnt Pirelli. Likutis kokie 4-5mm. Kaina dalyviams 100 EUR uz visas. PS. Tinka Passat
Kas yra tau?
Pasata buvai drauges kasko? Kiek kainuoja jam + -? Turiu irgi,dabar teks laikyt nekokiam rajone,tai biskiuka baisu…
Pirmais metais buvo 1500Lt, antrais maziau, tik dabar jau nepamenu kiek.
4mm ir nokian wr, ne aciu geriau veasrines
where>Kodel? Siaip jei atvirai nepamenu, kurios buvo ant priekines asies, bet manau Nokian. Tai ziema ant leduko lipti i virsu labai nesiseke
Bet nezinau, ar del padangu, ar vienaracio
tik del padangu
Shikiperi, jei gera draudimo istorija ~300e tikrai tilpsi galiu parekomenduot savo draudėją, užtarsiu, padarys gerą nuolaidą
Bleha brangokai siaip baisiausia man del orginalio navi nes lukstena kaip semkas sake.negi db issimt ja ar koki bb
Shkiperi, niekur nepalik su navi. sekundžių klausimas man pačiam buvo išlupę
where>Turejau tokia nuojauta Ok, reikes i skelbimus det, matau banginiams neidomu
shkiperis>Tikrai darytis kasko siulau, kaip Algirdekas sake, su NAVI deja megsta. sikseris>Kas ismeta, o kas tik tokia perka. Skirtingi zmones, skirtinti poreikiai. Man uz tas 4, iseis 1 nauja
GMC, važiuoja dar tas subarikas?
Algirdekas>Aisku vaziuoja Sian rado pora saugikliu blogu ir lempos jau veikia
saugikliai šiaipsau irgi nenudega
gesintuvas 5 litru nepakenks
Šiaip tas perekūpas prastokas pardavėjas, bet kai žmoniem labai reik mašinos - gydymo nereik
ar tik nebus kaip su x5
Padangos navarkes… smagratis BUshnas… Liudesys imt turetu Gmc dar ne tokias esu prastumes. Mesk i skelbimus ir dar brangiau