irda

irda

gal kas turi irda(liaudiskai infraredo) schema ant usb? nes buvau pasidares irda ant motinineje esanciu kontaktu, bet kai pakeiciau motinine ten jau kontaktu nebuvo(tik vieta jiem) zodziu reik verkiant infrareto per usb ar kokia kita jungty… nesinori is bms pirkt bluetooth yrenginy uz 90lt ypac kai man tas irda kainavo 15lt paciam padaryt(4detales)

turiu schema irda perdarymui ant com prievado, bet ten detaliu nominalu nera, zodziu turiu tik pacia schema - principine schema, nepamenu, is kur gavau, turbut dar prie jos turejo but teksto su detaliu nominalais, zodziu visvien nieko neiseis. Be to schema anaiptol ne 4 detales…

as zinau kad per uzb ten bus dafiga detaliu ir mikroschemke gali but, bet jei kas tiri ir zino kad veikia tegu duoda paprakaituosim ir padarysim Mirkt

Labai abejoju ar toki pasidarysi…Kiek zinau ten reikes kontrolerio,bei ji uzprogramint…Na pabandyk pasigooglint gal rasi schemute su visom programom,bet ir kaina tokio daikto bus anaiptol ne 15lt…

as dariau per COM tai ten pigiau grybo 6 litai lygtais gavosi Šypsena

focus.ti.com/lit/ds/symlink/tusb3410.pdf usb to rs232…na ir kaip sakė kolega, +6 lt…

Tai cia usb=>com konverteris,o paties irda ant com schemute kaip atrodo…?

nutai čia jau babajaus klausk, kaip jis sugebėjo y 6 lt sukisht detalių už 20 lt Flirtas

gal anksciau ir apsimokejo daryti, dabar tai tikrai ne, spaineta uzveze pigiu labai irda per usb, didmenine kaina po 29lt, omnio skelbimuose kazkas maciau jau stumdo po 39lt lygtai.

Beje gal nevisai i tema,bet topicas kaip matau pavadintas gana universaliai,taigi paklausiu: O koks maximalus leidziamas siunciamo failo dydis per IrDA ?

o kaip interfeisas (ne protokolas!) gali apriboti failo dydi?! Pavargęs

Tai ash sheip bendrai klausiau,nes pvz pas mane ant SX1 per IrDA 2,5mb failiuko jau nebesiuncia…Tai ir klausiu koks IrDA failo apribojimas…?

O vat tau nesiuncia ne del IrDA, o del shrotno telefono, cia pats siemensas ju nepriima…

Na per bluetooth tai viska siunciu net 10mb bandziau Laimingas… O bluetooth i kompa pasigamint imanoma…?

tai cia su irda, kaipo interfeisu, nieko bendro neturi.

O gal kas daret Irda su TOIM4232. O kaip uz 6Lt. padaryt Irda tai nzn cia jau fantastika kaskokia jauciu Nekaltas Interne kiek ieskojau tai visos Irda schemos tik per COM ir su TOIM4232 arba TOIm3232 Liūdnas o tas kainuoja nemezai, dar MAX3232 reikalingas, nu viezo sumele susidaro… O gal zinot kur rasti dar kokiu schemu Irda relizuojanciu?