ir ko isgando jis. AVP
kazin ko jis isgandes toks
blin atrodo tai neblogai. O kaip gameplayjus? siuzetas?
kaip suprantu trofeju pasiemei? tikrai grazhiai padaryta. beje, ten screeno apachioj gyvybes ir dar kazhkas (melynas ir geltonas laukeliai)? kur dingo tie predatoriaus rashmenys- skaichiai?
sunkiai apibudinsiu asmeniskai visai nieko, panasus i sena AVP, siuzetas paprastas, daugiau saudai nei i siuzeta gilinuosi. baisiausia tai su pestininku vaikscioti is pradziu gruobuonim tai paprasta labai, alien nebandziau dar edit galvas kartais reikalingos durim atidaryti akies rainele nuskaito. (nors gal ir trofejus cia ) desinej gyvybe, kairej “baterija”, neliko tu neaiskiu skaiciuku, nors jie patiko, bet kartais juos dar pamatai kiturimages19.fotki.com/v286/photos/1/1313721/8097125/auksine-v i.jpg
Teisingas žaidimas.
O ir jo galiniai dantys siek tiek ispuve
nepatiko man zaidimas… kazkoks durnas, ypac “hand to hand” “mustynes”… po velniu argi grobuonis susitikes svetima sukryziuotu rankas, suktu ratais ir lauktu kol jis ji puls nes nori counterattackint? na nezinau kaip jum bet man tai net atsitupt negalima!! man kazkodel paliko toki ivaizdi “start > press X to win”
Pirmos dalys nepatiko, tai turbūt neverta ir su šita prasidėt
tas screenas su zhmonem nudirta oda suintrigavo. prisiminiau pirmaji predatoriaus filma. reiks paimti, kai kaina stabilizuosis.
man jis patiko kad nera sudetingas, nori atsipalaiduoti, pailseti, tai zaidi negalvodamas jis gana trumpas yra, tai nepatarciau daug ant jo leisti youtube.com/watch?v=Pya2xUDXuRsyoutube.com/watch?v=6wCq7wLaSG4&feature=related
man jo variklis nepatiko, matos ne pc kurta
Na as nusipirkau ant PC, per steam. Ka zinau tikejausi kazko geresnio ir beje nesitikejau, kad bus toks trumpas, aisku perejau tik su predator, bet vistiek norejosi jog viskas truktu siek tiek ilgiau. Manau cia nepaskutinis AVP zaidimas, taigi tikiuosi kazko geresnio is sekancio xD
su predator trumpas…, bet su marine ilgesnis ir smagiau su juo pagal siuzeta matosi kad bus pratesimas
ant x’o sian pabandziau tai nenuvyle