ir ko isgando jis. AVP

ir ko isgando jis. AVP

kazin ko jis isgandes toks Cha cha

blin atrodo tai neblogai. O kaip gameplayjus? siuzetas?

kaip suprantu trofeju pasiemei? tikrai grazhiai padaryta. beje, ten screeno apachioj gyvybes ir dar kazhkas (melynas ir geltonas laukeliai)? kur dingo tie predatoriaus rashmenys- skaichiai?

sunkiai apibudinsiu Cha cha asmeniskai visai nieko, panasus i sena AVP, siuzetas paprastas, daugiau saudai nei i siuzeta gilinuosi. baisiausia tai su pestininku vaikscioti is pradziu Juokiasi gruobuonim tai paprasta labai, alien nebandziau dar Šypsenaedit galvas kartais reikalingos durim atidaryti akies rainele nuskaito. (nors gal ir trofejus cia Cha cha) desinej gyvybe, kairej “baterija”, neliko tu neaiskiu skaiciuku, nors jie patiko, bet kartais juos dar pamatai kiturimages19.fotki.com/v286/photos/1/1313721/8097125/auksine-v i.jpg

Teisingas žaidimas. Gerai

O ir jo galiniai dantys siek tiek ispuve Šypsena

nepatiko man zaidimas… kazkoks durnas, ypac “hand to hand” “mustynes”… po velniu argi grobuonis susitikes svetima sukryziuotu rankas, suktu ratais ir lauktu kol jis ji puls nes nori counterattackint? Juokiasi na nezinau kaip jum bet man tai Veee net atsitupt negalima!! Juokiasi man kazkodel paliko toki ivaizdi “start > press X to win”

Pirmos dalys nepatiko, tai turbūt neverta ir su šita prasidėt Cha cha

tas screenas su zhmonem nudirta oda suintrigavo. prisiminiau pirmaji predatoriaus filma. reiks paimti, kai kaina stabilizuosis. Mirkt

man jis patiko kad nera sudetingas, nori atsipalaiduoti, pailseti, tai zaidi negalvodamas Šypsenajis gana trumpas yra, tai nepatarciau daug ant jo leisti Nekaltasyoutube.com/watch?v=Pya2xUDXuRsyoutube.com/watch?v=6wCq7wLaSG4&feature=related

man jo variklis nepatiko, matos ne pc kurta Šypsena

Na as nusipirkau ant PC, per steam. Ka zinau tikejausi kazko geresnio ir beje nesitikejau, kad bus toks trumpas, aisku perejau tik su predator, bet vistiek norejosi jog viskas truktu siek tiek ilgiau. Manau cia nepaskutinis AVP zaidimas, taigi tikiuosi kazko geresnio is sekancio xD

su predator trumpas…, bet su marine ilgesnis ir smagiau su juo Cha cha pagal siuzeta matosi kad bus pratesimas Šypsena

ant x’o sian pabandziau tai Gerai nenuvyle