Intikas per CSD

Intikas per CSD

Koki gali pasiekti didziausia greiti internetas per mobiliaka, jungiantis per csd?Alus

9,6kb/s

Tai labai letai. As expermentavau ir man rode toki pasijungimo greiti, ir panasiu greiciu intikas veike.

P.S. nelabai supratau ką norėjai tuo pasakyti Laimingas

Kažką tu čia privėlei

Kas cia nesuprantama? Mintis yra tokia, mobilusis telefonas naudojamas vietoj paprasto (isorinio arba vidinio) modemo, ir atliekantis jo funkcijas. Ir jungiamas intikas per mobiliaka.Nekaltas

Žiūrint per ką tu tą telefoną jungsi prie ineto. Ar per CSD, ar GPRS, HSCSD, EDGE. Skirtingos technologijos, skirtingi greičiai, kurie taip pat priklauso ir nuo operatorių. Nu tingiu dabar rašyti

Hmmm, ka parasei viskas ir taip aisku, bet nepastebejai temoj uzrasa wap, o juk paprastas wap naudoja csd.Baisu

WAP gali buti ir per CSD, ir per HSCSD, ir per GPRS, ir EDGE ir t.t.

Wap gali buti per csd, gprs ir edge. O per hscsd nelabai, nes tai skirta jau tikram intikui. Bet as jau esu parases kelius tokius zodzius, kaip csd ir internetas.

Tavo temos pavadinimas nelogiškas.
Paprastai internetas būna per gprs (bitė ir omnis) arba per edge (bitė), hscsd yra brangu (bitė).
Omnio GPRS dabar greitis pasidarė nemažas, bent jau Vilniuje kur jis naudojamas tai naktį būna iki 20kb/s, čia aišku momentinis. Čia dar ir nuo telefono priklauso labai.
Edge teoriškai turėtų būti porą kartų greitesnis nei GPRS, o apmokestinamas taip pat, ty., už atsisiųstus duomenis.Realiai jo išbendęs nesu, nesenai tai pasordė ir nėra egdinio telefono.

o tai tu ce per pc ar mobe pajungei?

Ale nesąmoningas pavadinimas temos. “Intikas per wap”. Dievaži, tokių nebūna. Tai kaip tai suprasti? Wap tai yra apkarpytas internetas… O ne kažkoks biesas, kuris gali būti pajungtas per internetą NekaltasNekaltas.
Temos autoriau, geriau kažkokį protingesnį pavadinimą parašyk

Seip pas mane greitis buna iki 5-6kB/s (cia kazkur apie ~54kbps) centre ar sauletekyje. Ir ne momentinis, bet ganetinai pastovus.

pas mus klp balticum kabelinis internetas 32mbps.

sorry, ne kb o kB.

Zodziu turiu klausima del csd. Pas mane ant sharpo nei per laida nei taip negalim siust didesniu failu i telefona. Jei ash eisiu i wapa per csd galesiu sius didesnius failus kaip 100kb i telefona?

Nežinau. O manuale pasiskaityt nenori? Gal tavo ragelis nepalaiko didesnių failų, nei 100kB. Ir daryk tu jam ką nori, siųsk bet kaip, bet didesnių ko gero nepriims.

Csd greitis priklauso ir nuo to,kiek dabar internete yra vartotoju, Csd greitis mazdau 3 kartus mazesnis uz Gprs,tad geriau naudok Gprs’a