Interrail'o gerbėjai Naujos kainos|laukiam ispudziu & info!

Jo, tema tikrai naudinga, juolab, kad kaiptik labai noretusi Interrail’oi dviems, aishq ne uzh originalaus kaina… Laimingas o rast labai sunku kai nera keliaujanchiu pazhystamu ar draugu Liūdnas

jei kam negaila kokios info ar kontakto, please painformuokit kaipnors…email ar seip zinute…

Nitro

senjorita, tai kada planuoji islekti? Labas
ar jau radai kompanija?

labux, blakztiena Labas
jei busiu sveika gyva ir jei pakaks pinigeliu, zadu iskeliauti rugpjucio pirma savaitele (o gal ir liepos paskutiniaja).
rimtos kompanijos dar neturiu Ne
still searching Labas

Mane dabar sudomino toks dalykas: ka rinktis interraila ar autostopa. Kaip manot, u?..

man kazkokia senatve jau matyt prasideda, norisi ben minimaliai komforto… traukinukais stengciaus vaziuot nakti, kad ishsimiegot, o diena dairytis… ir dar laiko atzvilgiu tai ekonomiskiau - tarkim, pabuvai Amsterdame 3-4 dienas, viskas ok, bet vat tranzais is ten ishsigauti prireiks gero pusdienio (jei nesinaudot kokia nors kita mokama transporto rusimi kad isveztu is miesto), jei ne visos dienos. o cia - nusigavai iki stoties, sedai ir vaziuoji…
zodziu gal taip - jei nori aplankyti viena-dvi valstybes ir pasirinktinai tik 3-4 didziuosius miestus, o siaip maltis po provincija ir etc, tada tranzas. o jei noretusi pamatyti daugiau - t.y. daugiau saliu + daugiau didmiesciu, manau labiau apsimoka Interrail’as

Gal kas zinot, kur galima Lietuvoje nusipirkti "Interrail" bilieta.
Ar pirkot kas nors Suwalkuose ar kur nors arciausiai Lenkijoje?
Ar paprastoj stoty tures bobele, ar reikia vaziuot i centrine stoti Warshuvoje?
???

http://www.litrail.lt bandyk skambint ir klaust, arba sheip yra trailrail’o puslapiukas, tik vat nepamenu adreso.

Zinau, kad kartojuosŠypsena , taciau gal galetumet kas nors suteikti daugiau info apie nelegalius Interrail’o bilietus: kur gauti, kiek kainuotu, ar rizikinga ( [email protected] ). Aciu labai

rizikinga fifty-fifty, vieniem pasiseka, kitiem ne, jokios garantijosŠypsena

o kas buna kai pagauna?
kainos svyruoja nuo 150 iki 300 400 lt cia priklauso ar is pirmu ar is antru ranku, siaip patys turit printeri ir skaneri ir varykit kiek pamenu ten nieko ipatinga…
man labai rupi ka daro su pagautaisiais…

Sveiki,

kadangi buvo ishkelta tokia seniena, tai gal keliave shiemet interrail’u atsiliepkit ir parasykit kaip sekesi?

tai negi man isnaujo tema pradeti, jei jau tokia yra Šypsena

neradau tokios :confused:

agoi jei kam labai idomu tai as siemet pervaziavau nuo lt iki Portugalijos ir atgal per Stambula, na mes varem su tikrais nors sutikau slovenijoj chebryte kuri vare su padirbtais sekmingai. Na ka as galiu patart jei jau susiruosit vaziuot tai pirkit nelegalu ir ikalkit nagla roza pinigus geriau palikit pragyvenimui nes is patirties sakau kad ju reik nemazai arba gryzit tokie kaip as laimingi bet ishseke iki nuprotejimoŠypsena tai tiek jei dar kasnors domina tai parasykit i privata.

Daug kas čia klausė, kas būna su pagautaisiais (su nelegaliais bilietais), bet taip niekas ir neatsakė. Kažką girdėjau, kad išlaipina iš truakinio, bet bilieto neatima… o gal klystu?

Gal kas galit mazdaug - nes zinau, kad tikrai sunkoka, pasakyti, kiek apytiksliai reiketu litu [euru] menesio kelionei… jeigu bilietas - 1150, pvz. Mm? Cha chaDrovus

o kur keliausi? ar miegosi stotyse?ir parkuose? jei ruosiesi tik po ES maltis tai be 1500lt siulau is namu kojos nekelt ir tai gyvensi gana kudai ar gal geriau pasakyt miegosi kietaiMirkt beje bilietas kainuoja daugiau…nors gal tu nuolaida gausi ar kaŠypsena

jeigu kas nors zinot kur gauti Interailini bilietuka pigiau ,rasykit man i privata.

Taip, ten uzraso tavo varda ir pavarde, gimimo data.
Bet buvo atveju, kai du zmones dvi savaites pakeliave tuos pacius vardinius bilietus perleido kitiem dviem zmonem, ir viskas buvo liux Gerai Cha cha

Mane siaip itin domintu, bet vat asmeniskai man atrodo, kad 1000lt uz ta bilieta yra lab brangu. Juolab, kad reikia pinigu ir maistui, ir nakvynei ir kt. Kaip imanoma gaut pigiau ta bilieta? Uz kiek? Jei kas galit suteikti daugiau info, buciau labai dekingas. I privata, jei kaLaiškas. Laimingas